מה התוכניות לשבועות?

מה התוכניות לשבועות? ../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

יופי של חג וחופש ספרו מה תכננתם לחג....

maybesure

New member
עוד לא עברנו את הסופ"ש הזה

ויש לי שבוע עמוס בטיולים עם בן דודה שנמצא בארץ לביקור, נעבור את השבוע נתכנן את שבועות
בינתיים עד מחר הוא באילת. שבת מסתמן טיול כנסיות בירושלים. ראשון - ראש הנקרה ועכו רביעי - לילה לבן בת"א חמישי - אולי קיסריה, אולי יעד רחוק יותר - תלוי אם ניקח חופש בערב החג. שישי (שבועות) - לגלבוע, אולי בשילוב עם פיקניק חלבי. שבת הבאה - נצרת.

kdr

New member
עכו

ממליץ על הגנים הבהאים, מוזיאון אוצרות בחומה, ארוחת חומוס אצל סוהילה ואם נשאר זמן מנהרת הטמפלרים והסאונה. בראש הנקרה אנחנו נכנסים מלמטה (יש כביש מעולה לאורך החוף עד הנקרות) ומוותרים על חנויות התיירים והרכבל, מומלץ לראות את המצגת שם. בדרך אפשר לקנות שניצלים סוג ב' בלוחמי הגטאות, כולה קצת התקלף הציפוי או הצורה לא מתאימה. אם זה מעניין את התיירים, יש את הגן הבוטאני בנהריה, הכניסה מול קיבוץ סער, לא משתווה ל"אופריה" בקיבוץ בחן (מומלץ בחום). בילוי נעים

maybesure

New member
התכוונת בטח לאוטופיה..

לא מאמינה שנספיק הכל בעכו, אבל מתכווננים לראות את מגדלי האנשים. כמובן אוצרות בחומה. תודה על הטיפ של הכניסה לנקרות!! והגן הבוטאני הכי הכי בארץ וגם ללא תשלום - לדעתי בקיבוץ מעגן מיכאל. יופי של גינון שם!

kdr

New member
טעות שלי

כמובן אוטופיה היינו בעופוריה בחולה וכנראה התבלבלתי איתם תודה על מעגן מיכאל, בקרוב נבקר תיהנו

maybesure

New member
מעגן מיכאל

היינו בסוף הסיור לעכו - לא מומלץ בעונה הזו. בקרו באביב כשהעצים פורחים. עכשיו בכל מלא ירק ועלים אבל לא רואים את הפרחים המופלאים!

maybesure

New member
להיפך

נוסעים כל יום למקום אחר, ומספיקים מה שמספיקים באיזי בלי לחץ, וכל עוד מזג האויר לטובתנו לפני הימים הממש ממש חמים של הקיץ אז למה לא? ממילא אח"כ תהיה תקופת הסתגרות במזגן.

שקפת לי שעדין עייפות החומר מ../images/Emo160.gif מנהלת אותי

תבלו ותהנו
בים יש אחלה מזגן טבעי

מארחים ים ים וים ../images/Emo13.gif

מתכוננת לרכוש לילדים שיתארחו אקדח בועות מים < תרוץ טוב שאני אהנה
> המשך החג יהיה בים .
חג המים כפי שכתוב בכתובים

הוי מי יתנני שבעות פעמיים בשבוע../images/Emo174.gif

אם זה היחה תלוי בי , הייתי קונה בית מול מחלבה ....אין כמו מאכלי גבינות....אממה היורשים שלי נושאי גן קרניבורים והם מסתכלים בזלזול על כל מיטב התוצרים שלי העשויים על טהרת הגבינות המונחים בערב החג על השולחן ומחכים לדבר האמיתי כדבריהם. מאחר ועם ישראל כהרגלו ינוע על הכבישים בשל סוף השבוע הארוך, מומלץ לא להתרחק מהבית בחג, וזו הזדמנות מצויינת לארח ולהדביק את הפגור בנושא. שב"ש

שוקלדדד לא רוצה ...רוצה לטייל../images/Emo13.gif

השבת הייתי בבית ודי נמאס למה תמיד אני נזכרת מאוחר
ראיתי שאת לא מעוניינת ,אז התקשרתי לנחשולים ואין מקום בחג....באסה

נסי בהארחה בקיבוצים

סביב הכנרת אצל ידידנו מוטי ממסדה באפיקים בגונן יש צימרים נפלאים
בגדות בגני דפנה אנחנו התארחנו בפסח במלון שלמה המלך בטבריה, היה נפלא
מלון קטן , משפחתי , נקי עם ארוחות מושקעות ולא יקר חסרונו שהוא לא נמצא על שפת הכנרת יאללה תמצאי צימר אני אתן לך מסלולי טיול בסביבה העיקר בלי עסבים

yair71

New member
הכנתי לכם מקבץ אדיר. מה לעשות בחג שבועות

בגגל הגודל הרב והצורך לחלקו למספר כתבות אנא כנסו http://www.tiulim.net/shavuot.html ואודה לכםאם תידעו את כל מדינת ישראל על הארועים הניפלאים שיש בחג צאו לטייל בישראל ולא להתבטל

למעלה