מה התיכנונים לשבת?

מה התיכנונים לשבת?

אנחנו מארחים את כל המשפחה והתיכנון: סלטים: עלי בייבי עם רימונים ופקאן חצילים טחינה עגבניות שרי עם זיתים שחורים ובזיליקום ערב שבת: דג למבוגרים, בורקסים לילדים מרק בצל עוף בדבש אושפלו שווארמה מוקפצת תבנית תפוח אדמה אורז לבן פרסי בוקר: גחנון וביצים קשות עוף בפירורים בטטות בתנור בשר טחון- קציצות או ממולאים- מה כדאי? עדיין לא החלטתי עוגת דבש עוגת קרמבו איך נשמע? להוסיף משהו?

יוכי68

New member
ארוחה........ארוחה......משו משו...תהנו../images/Emo140.gif

אני מכינה קציצות דגים על מצע של תפו"א, עגבניה וגמבה ......חריף קציצות עם בורגול ברוטב עגבניות אורז חמין חיטה סלטים טריים וסלטים שנשארו מאתמול: חצילים בגמבה, מטבוחה, סלט תפו"א במיונז ... תהנו

מאיוש י

New member
../images/Emo13.gifלא מכינה כלום איזה כיף

נשאר אוכל שיספיק עד יום ראשון לפחות . אני נחה לי

פרי!!! כבוד!!!../images/Emo140.gif

מלא מלא אוכל יקירתי!!!! ממולאים או לא תחליטי לפי הזמן שיש לך...

שחמטית

New member
וואו המון אוכל וטעים...

אני הכנתי: דג טונה נסיכת הנילוס מרק ירקות עוף עם תפו"א בתנור בשר עם תפו"א למחר חצילים טחינה חסה עם רוטב ויניגרד (קנוי) ביצים חומות (שמה בסיר עם הבשר) עוגת שכבות עוגת שמרים עוגת גבינה שת שלום ומועדים לשמחה!

מתכון לעוף בפירורים

מנקים חלקי עוף לפי כמות מבוקשת. מערבבים בשקית ניילון חזקה או 2 שקיות סופר פירורי לחם+תבלין גריל עוף+ אבקת שום(לא חובה) מניחים בכל פעם חתיכת עוף בשקית מנערים היטב ומניחים בתבנית. מפזרים מעל את הפירורים שנשארו אופים מכוסה עד שהעוף רך ואחר כך אפיה בלי כיסוי עד שמשחים. אני שמה מתחת לעוף פרוסות תפוחי אדמה. קל מהיר פשוט ויאמי!!

למעלה