מה התכונה הכי .......

קסנדרה*

New member
מה התכונה הכי .......

מהי התכונה שאתם אוהבים ? מה התכונה שאינם אוהבים ? אצלכם ? א צל הזולת ?

femme

New member
אני לא אוהבת באנשים ../images/Emo141.gif

אדישות וטיפשות.

תכלת7

New member
אני לא אוהבת

אצלי- עודף רגישות, ביקורתיות יתר ( כלפי עצמי וגם כלפי אחרים ). אצל אחרים לא אוהבת רדידות, טיפשות ונקמנות. אוהבת אצל אנשים רוחב אופקים,מקוריות, יכולת לאמפתיה.

femme

New member
רגישות יתר יכולה להיות....../images/Emo141.gif

תכונה שלדעתי מאפיינת את כלל חברי הפורום. אדם שאיננו בעל תכונה או חסרון זה (תלוי איך מסתכלים על זה) אינו מסוגל לכתוב שירה ולראות דברים שאחרים אדישים להם וזה עובר על ידם. ביקורתיות יתר - גם אני שותפה לה ואכן זה חסרון לנו ולסובבים אותנו. עם הזמן לומדים איך להרפות קצת ולאהוב את עצמנו יותר.

אני אמממממ....

הכי אוהבת פתיחות, ושנינות שונאת רדידות, ובקורתיות יתר אני ממש לא אוהבת כשמתמקדים בטפל ולא בעיקר.

טוב אז ככה...

אצלי - הכי אוהבת - רגישות הכי שונאת - הרצון לעשות טוב לכולם ולדחוק את עצמי הצידה, ביקורתיות יתר כלפיי אצל אחרים - הכי אוהבת - שמחת חיים הכי שונאת - גאווה פו

קסנדרה*

New member
ואני.......

* מהי התכונה שאתם אוהבים ? * צניעות וכנות - אצל האחרים ** סבלנות ויכולת ההקשבה - אצלי * מה התכונה שאינם אוהבים ? * חטטנות/מציצנות ורדידות - אצל האחרים ** הדקדקנות המחמירה והרגשנות יתר - אצלי

ואני ...

מהי התכונה שאתם אוהבים ? אצלי - היכולת להסתכל ומחשבה אסוציאטיבית אצל הזולת - אנושיות מה התכונה שאינכם אוהבים ? אצלי - עודף מחשבה אצל הזולת - זלזול

למעלה