מה התכנונים שלכם לסוף השבוע? יום שישי אני לא לומד ואתם כן
D Drorrrrrr New member 7/2/03 #1 מה התכנונים שלכם לסוף השבוע?../images/Emo60.gif יום שישי אני לא לומד ואתם כן
ג גל GS New member 7/2/03 #2 גם אני לא לומדת!!../images/Emo110.gif../images/Emo6.gif ביום שישי, כרגיל כמו בכל יום שישי דופקים התנחלות אצל אחד הבתים...
גם אני לא לומדת!!../images/Emo110.gif../images/Emo6.gif ביום שישי, כרגיל כמו בכל יום שישי דופקים התנחלות אצל אחד הבתים...
D Drorrrrrr New member 7/2/03 #3 איזה הולכים להתנחל? ../images/Emo60.gif ישנים עד 13.00 אבל היום קמתי מוקדם כי יש לי ביום ראשון מבחן ענק
איזה הולכים להתנחל? ../images/Emo60.gif ישנים עד 13.00 אבל היום קמתי מוקדם כי יש לי ביום ראשון מבחן ענק
M mayjen New member 7/2/03 #4 וגם אני לא לומדת בימי שישי... ובראשון, ובשני, ובשלישי....... והתכנון להיום הוא מסיבההההההה עוד לא ברור איזו מסיבה...אבל...מסיבה ודרורי בהצלחה במבחן
וגם אני לא לומדת בימי שישי... ובראשון, ובשני, ובשלישי....... והתכנון להיום הוא מסיבההההההה עוד לא ברור איזו מסיבה...אבל...מסיבה ודרורי בהצלחה במבחן
D Drorrrrrr New member 7/2/03 #8 אבל אין לי מבחן בספרות ../images/Emo4.gif ../images/Emo60.gif לא לומד השנה בכלל ספרות רק שנה הבאה... יש לי מבחן ענק בלשון שבע גזרות כל התחביר והשחבור (כל סוגי המשפטים) אין לי כוח לזה אבל כבר עברתי על חמש גזרות
אבל אין לי מבחן בספרות ../images/Emo4.gif ../images/Emo60.gif לא לומד השנה בכלל ספרות רק שנה הבאה... יש לי מבחן ענק בלשון שבע גזרות כל התחביר והשחבור (כל סוגי המשפטים) אין לי כוח לזה אבל כבר עברתי על חמש גזרות