מה התסבוכים שלכם? למה אתם מתנחלים אצל הפסיכולוג?
ה המלפפונית New member 23/8/05 #2 שאלה מוזרה זה לא משהו אחד ספציפי שבגללו אני שם זה מכלול וברור שאמא אשמה, כאילו, דה?
1 1 Sony New member 23/8/05 #3 כבר לא ברור... נראה לי שפשוט משעמם לי בימי שישי בצהריים (אין משהו מעניין ב-HOT.... )
S shirleyrozental New member 25/8/05 #10 התיסבוכים שבגללם התחלתי כללו חוסר ביטחון עצמי חוסר החלטיות התאהבויות בלתי אפשריות ומה לא למה אךף אחד לא מגלה את שלו
התיסבוכים שבגללם התחלתי כללו חוסר ביטחון עצמי חוסר החלטיות התאהבויות בלתי אפשריות ומה לא למה אךף אחד לא מגלה את שלו
ב בטיפול New member 25/8/05 #11 אני חושבת שאנשים אולי מתביישים לגלות את החולשות שלהם ולהזדהות. זהו משהו ששמור לפסיכולוג
S shirleyrozental New member 25/8/05 #12 אבל יאללה אף אחד לא מכיר פה אז מה זה משנה כבר כולם עם שמות בדויים ... קדימה
ה המלפפונית New member 28/8/05 #13 אחותי../images/Emo70.gif זה אף פעם לא כל כך פשוט... בגדול - אני הלכתי לטיפול כי היה לי רע. מעבר לזה קשה מאוד למצוא הגדרות שהן יותר ממציננות או סקרנות שגובלת בחטטנות. תני לזה לזרום קצת. כשהפורום יגדל ויתבגר, אולי יהיה על מה לדבר בעניין חפירות אישיות מעמיקות.
אחותי../images/Emo70.gif זה אף פעם לא כל כך פשוט... בגדול - אני הלכתי לטיפול כי היה לי רע. מעבר לזה קשה מאוד למצוא הגדרות שהן יותר ממציננות או סקרנות שגובלת בחטטנות. תני לזה לזרום קצת. כשהפורום יגדל ויתבגר, אולי יהיה על מה לדבר בעניין חפירות אישיות מעמיקות.