מה התסמינים לזעזוע מוח?

• פותח הנושא JDOE
  • פורסם בתאריך

JDOE

New member
מה התסמינים לזעזוע מוח?

אני חושב שיש לי למרות שבבית החולים לא אמרו כלום וגם הרופאה בצבא

Cervantes

New member
זעזוע מוח

זעזוע מוח מוגדר כהטחת המוח בדפנותיו. השאלה אם נוצר שטף דם או שהמכה, כפי שזה נראה, נספגה ולא נשאר שום נזק. בגדול התסמינים הם כאב ראש, סחרחורות, בחילות, בלבול, אפאטיות, ראיה לקויה, איבוד זיכרון זמני, לחץ דם גבוה (מסמן על פגיעת ראש של ממש) וכדומה. במידה ונבדקת ע"י רופא, ועכשיו אתה מרגיש בסדר ולא נותרו סימנים או חסכים נוירולוגים ושאר תופעות בלתי רגילות, תנוח קצת ויהיה בסדר

orend123

New member
ולא כל כאב ראש הוא זעזוע מוח

כמו שנכתב בהודעה מתחת, הסימנים הנ"ל הינם תסמינים לזעזוע מוח, א--ב--ל גם לכל מיני מצבים אחרים, במיוחד מיגרנה. האבחנה המבדלת היא סיפור המקרה, האם היתה מכה כלשהי לאיזור הגולגולת או האם ביצעת תנועה מהירה וקיצונית, שגרמה , כפי שנכתתב להטחת המוח בדפנות. בגלל שאתה לא מבין, ובגלל שהרופאה בצבא אמרה שאין, וגם בבי"ח, אז אולי אין לך באמת זעזוע מוח?? (אני מקווה שאתה לא מפברק בשביל ימי ג'?). אולי סתם יש לך מיגרנה... התייבשת (קל מאוד במזג אוויר הנוכחי, או משהו אחר?)...

JDOE

New member
אם אני מפברק

אני אפברק בימי חול ולא ביום שישי בכל אופן יש משהו לעשות נגד זה? אין לי בחילות אבל יש לי כאבי ראש וסחרחורות כל פעם שאני עושה פעילות כלשהי והמנוחה משגעת אותי ואם אין לי זעזוע מוח אז מה כן יש לי סתם ככה סחרחורות וכאבי ראש כמה ימים בגלל מכה בראש? (ואני יודע שקיבלתי מכה חזקה בראש) ואני חוזר על השאלה שלי אני צריך לדאוג?

אם זו הרגשתך

עליך לפנות לרופא המטפל ולהציג את הבעיה ולדרוש בדיקות נספות בהתאם. כאבי ראש וסחרחורות יכולים להופיע עקב מספר אירועים וגורמים, חלקם מסוכנים יותר וחלקם מסוכנים פחות. אך איננו מכירים את סיפורך, את ההיסטוריה הרפואית שלך ואיננו נמצאים מולך על מנת לבצע את הבדיקות הדרושות, מה גם שרובינו איננו רופאים ועל כן איננו יכולים לתת לך עיצה רפואית. עליך לחפש תשובות אצל הרופא המטפל במידה ואכן יש בעיה ולא מעל דפי האינטרנט!

EMT ELI NY

New member
מה התסמינים לזעזוע מוח?

"פורום זה מיועד לעוסקים ברפואה דחופה ואין למצוא בו מענה לבעיות רפואיות. המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו" אני בטוח שהרופאים יודעים על מה הם מדברים. אם אתה מתחיל לקבל סחרחורות, תחושה של לחץ בראש, עילפון, projectile vomiting, דימום מהראש, אוזניים, עניים, או נושם בצורה ממש לא רגילה, או קושי למיצו את הראש בחלל, אז יכול להיות שכיבלתה זעזוע מוח, או רק פגעה תראומאתית וכידי שתיבדק שוב.

יופי אלי חחח

אחי פעם הבאה תכתוב שזה די מגעיל. אגב מה עבר עליו שזה הגיע למצב שכזה?

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אנשים שאלו פה מה הסימנים לזעזוע מוח, ולא אם אפשר לשים תמונה פוטנציאלית שתגרום להם לבחילה...

Cervantes

New member
סלבו היקר,למה אתה איתנו רק כשמעירים

תחלוק עימנו את ידיעותיך...

amazone

New member
בכל מקרה

אם תהיה החמרה במצב הבריאותי שלך או שתרגיש שזה לא עובר בזמן הקרוב -לא תראה שינוי לטובה, תחזור שוב לרופא או תפנה את עצמך לבית החולים בהתאם

למעלה