מה התעריף לשעה שלוקח שיפוצניק איכותי בטורונטו

פורטי40

New member
מה התעריף לשעה שלוקח שיפוצניק איכותי בטורונטו

קבלנו הצעת מחיר משיפוצניק משובח (ראינו עבודות אחרות שלו). החלפת אסלות, ברזי מקלחת, החלפת קיר מקלחת.ברז מטבח חדש וכדומה.
הוא עושה את העבודה עם השותף שלו, כלומר שני אנשים מבצעים את העבודה.
הוא נתן לנו מחירים סבירים לחומרים.
השאלה שלי: בטורונטו, מה סכום סביר של תשלום עבור העבודה עצמה,LABOUR , לאדם לשעה?

dekelsagi

New member
קבלן רציני לא עובד לפי שעה.

בעל מקצוע יודע להעריך את העבודה ונותן מחיר מראש לא לפי שעה. לפי שעה מתמחרים פועלים.

פורטי40

New member
תודה דקל. הנה הפרטים

אני רוצה להחליף אסלות, מקלחות וברזים, וגם חרסינות בחלק מחדר האמבטיה. בהצעת מחיר החומרים הם בערך 2400 ד' כולל מס. השיפוצניק אומר שהוא והשותף יעבדו על זה חמישה ימים, ורוצים עבור זה 15000 כולל מס.
זה יוצא 80 שעות עבודה (5 ימים 8 שעות ביום 2 אנשים). נראה לך סביר 12600 ד' לשמונים שעות?

Anonymizer

New member

dekelsagi

New member
לך ליום דיפו ובקש הצעת מחיר לשיפוץ

המחיר של הום דיפו כולל רווח יפה להם דיפו ו 0 סיכון עבורך. זה יתן לך מושג למחיר פחות 30% לשוק הפרטי. אתה יכול להתקשר אלי ונדבר.

PuffDragon

New member
רק לשם השוואה,

אני לא גר בטורונטו אבל בכל זאת - יש לי שיפוצניק מעולה שאני מאוד אוהב אותו והוא אמין ועושה עבודה טובה, והוא גובה $35 לשעה.

michaelbl

New member
זה נשמע המון

אנחנו נמצאים בדיוק בסיומו של שיפוץ בן חודש וחצי, ומאד מרוצים מהעבודה. הם עבדו אצלנו כמעט כל שבוע שבעה ימים כשבמרבית הזמן היו בין 2 ל4 אנשים בבית והמחיר לעבודה יצא קצת יותר מחצי ממך. הקבלן הוא ישראלי ובאופן מפתיע ממש לא מזכיר את הזוועות של קבלני שיפוצים בארץ. מלה שלהם זה מלה, לא מתכמנים, מקפידים מאד על איכות וגימור ומאד קשובים לרצונות והצרכים שלנו. אם אתה רוצה פרטי, תגיד ואני אשלח לך מסר עם הפרטים.

michaelbl

New member
מתחמנים, מחלידה לי העברית

והתכוונתי לומר שהם עבדו 7 ימים בשבוע כמעט בכל השבועות בהם העבודה התבצעה וכל יום מ8 עד סביבות 5-6

michaelbl

New member
עבודות שיש

אם אתה צריך גם עבודות שיש, גרניט אז גם לזה יש לי את הבחור שעושה לנו, כי לא השתמשנו בבחור שהקבלן עובד איתו אלא במישהו אחר שהמליצו לנו עליו. גם בחור ישראלי מאד נחמד שגם היה יותר זול מהבחור הסיני שהקבלן עובד איתו, ולקבלן לא היתה שום בעיה עם זה, הם עובדים מצויין ביחד.
זה נשמע כמו פרסומת אבל אנחנו באמת מאד מרוצים מהם ואני מאמין שבעל מקצוע טוב והגון מגיע לו שימליצו עליו בדיוק באותה מידה שמלכלכים על הסוג המנוגד.

shuttles3

New member
2400ד' על חומרים? איך?

אסלות + ברזים + מקלחות + חרסינות, והכל בלשון רבים?
&nbsp
הניחוש שלי הוא שיש טעות דפוס והכוונה היא ל-2400ד' עבור עבודה והיתר - עבור החומרים.

פורטי40

New member
שלוש שלוש ,,, וכו'

שלוש אסלות 600. שלושה ברזי מקלחת 450, ברז כיור אמבטיה 120, ברז מטבח 180, קירות וריצפת מקלחת אחת בלבד (חרסינות וקצת שיש) 600. חומרי אטימה, קצת קיר גבס, חתיחת צינור ניקוז... ועוד מס.

למעלה