מה התרגיל הבא שכדאי ללמוד ?

crackerz

New member
מה התרגיל הבא שכדאי ללמוד ?

אני סקייטר מתחיל ובימים האחרונים התאמנתי על האולי שלי . לדעתי האולי שלי בסדר אבל הוא לא מושלם וצריך עוד אימון. אבל בגלל שנמאס לי רק להתאמן על האולי ואני רוצה להתקדם אני רוצה להתחיל להתאמן על תרגיל חדש .. אז מישהו יכול להמליץ לי על התרגיל הבא שכדאי לי ללמוד אחרי אולי ?

Ultra-Skater

New member
תנסה את אלה

קודם כל כשאתה אומר שהאולי שלך טוב... ? זה במקום או בנסיעה, אם עדיין במקום תנסה בנסיעה חוץ מזה תמיד כשמתעייפים לקפץ כל היום אם אפשר לעשות ווילי (מנואל) ונוז מנואל. תנסה גם פאקי (יענו אולי בנסיעה אחורה כשהרגליים שלך ההפך ממה שאתה רגיל אותו קפיצה רק שהנוז עושה פופ ברצפה) תנסה אחר כך פאקי שובאיט ושובאיט ופופ שובאיט... ותנסה לעשות אולי מעל דברים לרדת מדרכה באולי לעלות מדרכה באולי כל מיני כאלה... UIN#39680868

crackerz

New member
אז ככה :

האולי במקום שלי מצוין , ובנסיעה אני עובד עליו בימים אלה ואני דווקא די טוב בזה . מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אולי למנואל ? כאילו איך אני קופץ באויר וכשאני נוחת אני ממשיך את זה עם מנואל ? וגם לפעמים כשאני נוסע וקופץ אז כשאני נוחת טוב לפעמים הוא לא ממשיך לנסוע ואני פשוט נוחת על הסקייט ולא זז , מישהו יודע למה זה ?

Ultra-Skater

New member
מממ

תשמע באולי תמיד יש מקום לשיפור, נגיד אני לפני איזה חודש התחלתי לקפוץ לפחות איזה 20 ס"מ יותר גבוהה כי למדתי ממש לקופף את הברכיים בקפיצה ולתת מכה (פופ) חזקה. בקשר לנחיתות שאחר כך אתה נעצר יכול להיות את לא נוסע מספיק מהר או שאתה נוסע עלאספלט מחורבן ויש הרבה אבנים קטנות וכל מיני כאלה... אולי הגלגלים והלגרים שלך על הפנים לא יודע... יכול להיות הרבה דברים. ובקשר ללנחות על מנואל מקפיצה זה משהו דיי קשה (ועוד על אבנים משטלבות ואספלט חרא זה בכלל על הפנים) - גם אני לא עושה את זה אז אני לא יכול לעזור לך הרבה אבל אני זוכר שכשלמדתי לעלות מדרכה אז הרבה פעמים בפוקס הייתי ממשיך שניה במנואל. עכשיו גם למדתי לרדת מדרכה (בלי אולי) ישר על מנואל זה דיי קל אם אתה שולט במנואל וזה (מדרכה נמוכך ובירידה אז זה ממשיך לי בלי בעיות)ת מהמקום אני דיי מצליך את זה אבל קשה לא לאבד את הבלנס, עוד משהו שניסיתי לעשות אולי בזמן מנואל זה נחמד אבל קשה וגם האולי ממש ממש נמוך יוצא.

badphish

New member
מין הסתם זה כי הטייל או הליפ שך

תלוי איזה ווילי (מנואל) אתה מנסה לעשות אבל בקשר לתרגילים אני ניסית אח"כ אולי 180 זה בא די טבעי אחרי אולי וגם שבט זה רעיון טוב וזהו...

crackerz

New member
איך עושים 180 ?

פשוט זזים עם הגוף בקפיצה או שצריך לעשות משהו מיוחד ?

badphish

New member
אתה עושה אולי

וקופץ אחורה במטרה להשלים סיבוב של 180 מעלות בערך...

Nagasaky

New member
ollie to manual

הנה טיפ בעברית שיעזור לך: קודם כל יש לימצוא משטח נמוך כמו למשל מידרכה אחר כך כדי לבצע תרגיל זה יש לינסוע במהירות בינונית הכה את קצה הסקייטבורד , לא לתת אולי גבוהה מידי במצב שאתה עומד לינחות צריך לכופף קצת את הברכיים , את הרגל הקדמית להרים ואת הרגל האחורית להוריד (לא יותר מידי) אחר כך לינחות על המשטח במצב של נסיעה על שתי הגלגלים האחוריים ולישמור על שיווי מישקל , כאשר מגיעים לקצה המשטח מתחילים להוריד את הרגל הקידמית , נחת , כופף בירכיים ותמשיך לנסוע !!!בהצלחה זה אהיה חלק מהאתר שלי כך שהוא יגמר אז אפרסם הודעה ודרך הגב קוראים לי נגסקי כך שתדע שזה האתר שלי ויש גם פה תמונה שממחישה יותר ואולי גם זה יעזור לך:

למעלה