אכן.
R rafid1 Active member מנהל 5/3/16 #3 חיבור "סימטרי" אני מחכה עדיין לבדיקת מהירות כאן שמגיעה ל 100M UPLOAD. וודאי גם הם...
ב בז נדיר New member 4/3/16 #1 מה התשובה של הוט לחבילות הסימטריות ? .. אם בכלל. עכשיו השוק נפתח ... צריך לעשות חושבים.
D dani666 New member 5/3/16 #5 אני מחכה לאנלימיטד. יש שמועה שאם אגיע לגילו של מתושלח, ... ... הם עדין לא יגיעו.
R rafid1 Active member מנהל 5/3/16 #7 אז שנינו מחכים לשני דברים שונים... אני מחכה לראות 100M UP במקומות שכבר כן הגיעו... הבעייה שזה תלוי לא רק בהם - אלא במיוחד בISP, ולצערי, הפרופיל של החברות שמתקשרות איתם הוא (לבינתיים) בינוני ומטה. כל הגדולות בחוץ.
אז שנינו מחכים לשני דברים שונים... אני מחכה לראות 100M UP במקומות שכבר כן הגיעו... הבעייה שזה תלוי לא רק בהם - אלא במיוחד בISP, ולצערי, הפרופיל של החברות שמתקשרות איתם הוא (לבינתיים) בינוני ומטה. כל הגדולות בחוץ.
D dani666 New member 5/3/16 #9 טעה. טעות. טועים. טעית. שנינו מחכים לאותו דבר ... ... רק שאצלי יש עוד צעד קטן לפני.
R rafid1 Active member מנהל 6/3/16 #13 רק אם זה לשרת בחו"ל מה שעוד "יספק אותי" זה העלאה/seeding בביטטורנט במהירות הזאת.
ב בז נדיר New member 6/3/16 #14 אין טעם לדבר באוויר...אני משווה מול הוט, בהוט יש 200/5,מקומי חו"ל זה כבר 2018-9.   ואיפה כול הדבורים על מהירות העלאה שווה להורדה ?
אין טעם לדבר באוויר...אני משווה מול הוט, בהוט יש 200/5,מקומי חו"ל זה כבר 2018-9.   ואיפה כול הדבורים על מהירות העלאה שווה להורדה ?
W wizard8 New member 5/3/16 #6 לשרתים מקומיים אפשרי. לחול זה כמו בהוט ולעיתים אף גרוע יותרו (בהוט אני על 100/2 ) זה המצב שהיה אצלי עד שנטשתי אותם לפני כשבועיים, אשמח לשמוע שהם השתפרו
לשרתים מקומיים אפשרי. לחול זה כמו בהוט ולעיתים אף גרוע יותרו (בהוט אני על 100/2 ) זה המצב שהיה אצלי עד שנטשתי אותם לפני כשבועיים, אשמח לשמוע שהם השתפרו
R rafid1 Active member מנהל 5/3/16 #11 ולתומי חשבתי שנושא השרשור הוא ה98M שאתה לא מקבל... כנראה טעיתי...
S SysAdmin1 New member 5/3/16 #10 התשובה הרשמית שלהם לסיפורים של חח''י, היא ... התשובה הרשמית שלהם, היא חה! חה! חה! והם רק עכשיו היצליחו למסור אותה בגלל שעד עכשיו הם התגלגלו מצחוק מהבדיחות של מייזם מיחזור סיפורי הסיבים של חח''י.
התשובה הרשמית שלהם לסיפורים של חח''י, היא ... התשובה הרשמית שלהם, היא חה! חה! חה! והם רק עכשיו היצליחו למסור אותה בגלל שעד עכשיו הם התגלגלו מצחוק מהבדיחות של מייזם מיחזור סיפורי הסיבים של חח''י.