מה הTHEME המרכזי שלכם לעבודות שלכם? :]

SoulFR

New member
מה הTHEME המרכזי שלכם לעבודות שלכם? :]

ראיתי שרוב האנשים פה סתם רושמים את הניק שלהם במין גראף שהם קוראים לו פיס. מעבד את הערך של הפיסים ושל גראפיטי בכלל! אני רוצה שבנושא הזה כל אחד ירשום מה הוא עושה בגראף שלו... מממ... יש לי בעיות ניסוח... אני אנסח שוב... אני לדוגמא כל הגראפיטי שלי הם עם רעיון מרכזי... אני בוחר לי THEME [מין רעיון / נושא ] של הנושאים שאני מתענין בהם ואני עושה מזה פיס. לדוגמא : בצרפת עשיתי עבודה על הומלסים. עשיתי ציור של הומלס בגדול, גראף עם הכינוי NoMorHobs, ומין משפט של בערך 30 שורות שרשמתי את דעתי בנושא. עוד עבודה שעשיתי הייתה על מטין לות'ר קינג [מי שלא יודע מי זה יכול מייד לקפוץ מבניין :p ] עם ציור ענקי שלא ואת כל נאום ה"יש לי חלום". וכמובן גראף ווילדסטייל עם שמו. ראיתי נגיד שיש פה גראפיטי של SOUL [כמובן שזה סתם של של רעיון ואני מאוד מקווה שלא גנבו לי את השם] וזה בצבעי הדגל של אטיופיה [כן זה הדגל שמסמל את דת הראסטפארי.] וPEAVE ב "O" ועוד. זה מה שאני מתכוון! אז יאללה אם בא לכם תרשמו אם אתם עושים כאלו דברים, ואם לא... אז לא יודע מה להגיד לכם. :]]]

acab123

New member
סעמק זה היה רעיון שלי האתיופיה!!!

אוף \: לא משנה... עם בא לך לעשות ביחד משו דבר פרטי..

SoulFR

New member
חחח אחי תרגע זה מה שאמרתי D:

אמרתי שזה שלך... אמרתי שהשם לא שלך אבל אז הבנתי שזה לא הניק שלך אלא סתם שם לפיס. וסתם לפרוטוקול. אני בטוח שיש עוד לפחות 5466841 כאלה בעולם D: ואני אשמח לעשות איתך משהו :] תענה בפרטי :p

Swanskee

New member
התמונה שעליה אתה מדבר זה לא פיס שלו

הכוונה למה שיש במאגר תמונות פה בפורום..

Dtiup

New member
זה לא שלך..

עשו את ה כ"כ הרבה פעמים שאני יכול לספור את זה בכל האצבעות של הרגליים והידיים של כל הקרו שלי יחד...

SoulFR

New member
אמרתי לחברים שלי משם

שכשיוכלו יצלמו לי עבודות שלי משם וישלחו לי.

KBS2

New member
מה כל הרעש הזה עם צבעי הדגל של איתיופיה אתם..

אפילו לא אתיופים

acab123

New member
מי כמוך יודע... אתה יודע בכלל מה זה מסמל?!

שמע כל הדגלים האלה שאתה רואה שאומרים לך שזה ג'מאייקה.. זה לא... זה אתיופיה.. וזה ככה מסמל ת'ראסטאפארייה בגלל שזו המדינה היחידה באפריקה שלא שועבדה...סבבות? יוםטוב.. peace

Dtiup

New member
לא בדיוק

דבר שני " ראסטאפרייה"? שיהיה. הייתי ממליץ לך לחקור את הנושא עוד לפני שאתה מגיב.

KBS2

New member
אם אני יודע מזה מסמל?!.....חחחחחחח אני

100% אתיופי בנאדם....זה יהי לי בושה אם אני לא יודע מזה מסמל ודרך אגב..לדגל אתיופיה היסטוריה בת יותר מאלף שנה ותחפש קצת באינטרנט תראה שהיו הרבה דגלים לפני לזה שהשתנו כל הזמן וגם לכל אזור יש דגל

SoulFR

New member
מת על אנשים כמוך אחי :]

אנשים שיודעים להחזיר את המטבע לאדם שמתחיל, בלי עצבים בלי כלום. בנדם טוב אתה :] פיס.

למעלה