מה זאת אהבה?

מורן א

New member
מה זאת אהבה?

אהבה, נושא הנדון פה בפורום רבות, ובכלל. חשבת פעם מה זאת אהבה? איך אפשר להגדירה? לתארה? במונחים של רגש, תחושה, מה? מה זאת אהבה בשבילך? בשבילי- לקום לצידה בבוקר, לדעת שהיא שם, לחשוב עליה, לגעת בה, לפעמים במילים, לפעמים במחשבה, להיות בשבילה, לחייך לעולם כי היא איתי, לדעת שאני שלמה כי אנחנו יחד.

HeN0379

New member
אהבה היא....

הרגש הכי חזק ומבלבל שיצרה לו מושג האנושות. אהבה זה לקום מחלום על האהוב ולמצוא אותו לידך, אהבה זה לעזוב אותו בבוקר עם חיוך על הפנים ועל הלב ולדעת שתחזור הוא יהיה שם, אהבה זה לחזור ולמצוא חדר מלא נרות ושפתיים שמחכות לנשיקה, אהבה זה להיות ליד האהוב ולא לרצות להיפרד ממנו לעולם. להפציר בכל העולם ואצל כולם שאתה מאוהב בבחור, שאתה לא מתבייש ולא שם _____ על אף אחד. אהבה זה גם שהחברות שלך מגלות שאתה הומו ותומכות בך ומבינות את זה, אהבה זה שהן נשארות לידך גם שאתה שונה מיותר מחצי מאוכלוסיית הגברים בעולם. אהבה זה רגש שאי אפשר לתאר, אהבה זה דבר קסום אבל באותה מידה כמו שהוא יכול לבנות הוא יכול למוטט הכל תוך כמה דקות. אהבה זה גם הרגש הכי פוגע שיש, שאוהבים פשוט אוהבים ולא חושבים על מחר ושנפגעים מאהבה המחר זה הדבר שאתה הכי רוצה לפגוש ! תתאהבו ותשמרו על עצמכם מאהבה ! האש מאירה אבל גם שורפת .

אני איתך בזה ../images/Emo14.gif

השאלה שלי אלייך רק היא כזאת זה קיים בכלל?? היום בעולם הזה?? זה מאוד מאוד נדיר לפי דעתי קשה מאוד אם בכלל להשיג זאת. אבל מאוד אהבתי את מה שכתבת. יום טוב. שיר.

../images/Emo14.gifלא ../images/Emo14.gifאותך יותר

אילו הייתי קצת יותר חכמה הייתי לוקחת אותך. עוד נשימה ולא פחד משתק אותי מימך אותך ממני. היתי לוקחת עוד נשימה אחת קטנה ומתקדמת הלאה בצעדי ריקוד. בלי חשש שאלך לאיבוד או שתצחקו אליי ודברו מאחרי גבי שלי. אילו היתי יותר נבונה,היתי מבינה כבר מיזמן שאמרת לי שיר את לא אמורה להיות כאן כבר באהבתך. אילו היתי אילו היתי. הרבה אלויים יש בחיי. לפחות לא שיקרת או בגדת הית כנה ולא נצלנית הית אישות ואני מאמינה ורוצה לאמין שנישראת כזאת בתוך תוכך. אילו היתי קצת יותר נבונה הייתי מוצאת את הדרך אלייך לעצמי לתוכי לתוכך. היתי אולי מוצאת את הדרך הנוכנה וטובה בשבילי מכלן. והייתי הולכת בה עד קצה עולם. אילו היה לי קצת יותר הגיון ולא רק רגש. היתי יודעת אני שהדבר הנכון הוא שאין רע או טוב, אך יש בגידה באמון ולא רק כניראה. אך כן יש כאב. אילו היה לי קצת יותר מהכול וזה לא הגזמה. יוכלתי ללכת לנסוע בעולם הגדול ממקום להסתבך שוב שוב. אם הית אומרת לי לתאר את חיי,50 רע 50 טוב. לראות את כל היוצרים המוזרים, ואולי רק אולי גם לחיות לחיות בשביל עצמי ולא בשביל אחרות,אחרים ואולי גם לחיות חיים אחרים אחרים. אשמח לכל תגובה שלא תבוא.. תודה ויום טוב שיר.

JUST AGIRL17

New member
יפה:)

אני אוהבת את מה שאת כותבת. הרבה כאב ועצב... יום טוב לך אישה
קרינוס:)

femfatal

New member
מעולם לא הושבתי את עצמי

לחשוב מהי בעצם אהבה...זו שאלה שאפשר לשקוע בה ונבור בתוכה. אהבה בעיני{בליבי} זה הרגש היחיד ללא סיבה או הגיון,ללא תלות או הסברים. פשוט{?} לאהוב!

nur5

New member
עלי - מרפא/ מתורת רבי נחמן

"תכלית בריאת כל אחד מאתנו היא לדעת את הסיבה המרכזית לבוא אדם לעולם היא להתגבר על מחסומים ולהתמודד עם דלתות נחושת ובריחי ברזל בחיפושו אחר הקב"ה . הדרך היחידה לפרוץ אותם היא ברצון ,בערגה ובשאיפה ממוקדת" ואני אומרת הקב"ה משמע א ה ב ה.

femfatal

New member
במילים אחרות את בעצם אומרת

שהעולם נברא מכוחות האהבה?כפי שנבנה הטאג' מאהל{עם אלף אלפי הבדלות}? או שלא הבנתי אותך נכון?

femfatal

New member
רציתי להוסיף ולומר...

שהתגובה שלך החזירה אותי בטיסה ישירה לספר שגמעתי אתמול-"שומעת את הקולות" בהמלצת מורן,הזכיר לי את הזוויות השונות לחיפוש אהבה ומימוש עצמי... אולי שווה שתעיפי עליו מבט,אם לא עשית עד כה..

nur5

New member
תודה על ההמלצה../images/Emo63.gif

אני אכן חושבת שהעולם נברא מכוחות האהבה ,אלו האנשים שלפעמים מוסיפים תבלינים חריפים חריפים פחות,כל אחד לפי אמתחתו וטעמיו. ומה שאני אומרת הוא זה שאפשר להחליף את המילה הקב"ה במילה אהבה (מה שבעיני הוא הינו הך). ולהבין כי צריך להתגבר על מחסומים ולהתמודד עם דלתות נחושת ובריחי ברזל בחיפוש אחר האהבה. והדרך היחידה לפרוץ אותם היא ברצון ,באומץ ,בערגה,ובשאיפה ממוקדת.

למעלה