מה זאת בעצם קהילה

מרגוט

New member
מה זאת בעצם קהילה

האם יש בישראל באמת "קהילה" פאגאנית? האם אנחנו קבוצה מגובשת מספיק כדי לקרוא לעצמה בשם "קהילה"? אני למשל אף פעם לא הייתי במפגש או בפיקניק חברתי. אף פעם לא הלכתי לטקס עם אנשים שאני לא מכירה. אני מכירה הרבה אנשים מכמה קבוצות שאין קשר ביניהן. למשל אנשים שבכלל לא יודעים על הקבוצה הצעירה יותר שנמצאת באינטרנט, בעיקר בתפוז ובמג'יק. ולא מכירים. ולהיפך. האם כולנו נחשבים קהילה בגלל העניין המשותף? או אולי קהילה זה דבר יותר מגובש, עם יותר מעורבות, ואנחנו עוד לא הגענו לשלב הזה? והאם בכלל אנחנו רוצים להיות קהילה? נראה לי שקהילה זה דבר עם יותר אחריות, שכל אחד צריך לקחת על עצמו.

Justin Angel

New member
המצאה פיקטיבית של תקוות שווא.

אין קהילה פאגאנית בישראל, לא היום ולא בעתיד.

מרגוט

New member
ואיך אתה מגבה את הטענה הזאת?

האם בגלל שאתה מרגיש חוסר השתייכות? או בגלל שנראה לך שאין רצון למעורבות?

אני לא יודעת לגבי עכשיו

דברים לא כ"כ ברורים, ולא ברור מה הם אמורים להיות. אני כן יודעת, שאני הכרתי אנשים שאני איתם בקשר יום-יומי, ולא רק דרך האינטרנט. אני כן יודעת, שהחברות שלי עם האנשים האלו תלווה אותי עוד הרבה שנים, עד היום שבו אקים משפחה, ואביא ילדים, והם יקימו משפחה, ויביאו ילדים, והקהילה המיניאטורית שכוללת בשבילי את האנשים האלו, תגדל. עבורי יש קהילה. יש לי בית פאגני להיות בו ולחזור אליו. חבל שיש פאגנים נהדרים שלא רוצים חלק בזה, למרות שהם יכולים להיות, ורצויים.

למעלה