מה זאת הסדרה הזו?!

אורניה

New member
מה זאת הסדרה הזו?!

לכל מעריצי התאומות אולסון אני חייבת לתת לכם ביקורת אובייקטיבית על התכנית החדשה שלהם "מזל תאומות". אתם חייבים (חייבות)לפתוח את העיניים ולהבין שהתכנית שלהם, איך לנסח את זה בעדינות היא טלוויזיה גרועה במיטבה! לפני כחוד להערכתי היה פרסום לתכנית שלהן ב"פיוז" אז בתור צופה משועממת של "צער גידול בנות" ו"טובות השתיים" החלטתי לפתוח את הטלוויזיה בשעה הבמבוקשת ולצפות. ובכן,חשבתי שאולי משום שכעת הן בנות 16 יהיה להן מה לחדש לי והתכנית שלהן תהיה נחמדה אך לפני התגלתה תכנית רמה ז. העלילה טיפשית והצחוקים הם של כיתה ג´, הדבר היחיד שגרם לי להמשיך לצפות עד סוף הפרק היו הבגדים היפים של התאומות והתסרוקות המוגזמות שעושים להן. ואני שואלת אתכם זה כול כמה שהן מסוגלות לתת, סדרה רדודה שפונה לקהל שאינו בררני ומוכן לשרוף את זמנו החופשי על תכנית שנעשתה ללא כל מחשבה ומזלזלת באינטיליגנציה שלנו הנוער?!

PURPLE CHICKEN

New member
האמת היא..... ../images/Emo42.gif

שהסדרה הזאת באמת קצת מטומטמת אבל לא צריך להגזים!! היא בכל זאת חמודה!!! באמת יש שם בדיחות טיפשיות אבל בכל זאת היא עוסקת בנושאים רלוונטים... בכל מקרה- גם אם העלילה והתסריט לא משהו- התאומות פשוט ממש חמודות שם אז.... אני רואה את הסדרה! וגם לארי ומנואלו מצחיקים... חחח....

מה את מדברת שטויות???????????

זו הסדרה הכי יפה שלהן ואני מתה עליה והעלילה ממש מקסימה ואם את לא אוהבת אל תראי וזהו חוצפנית!

PURPLE CHICKEN

New member
תרגעי.... ../images/Emo6.gif

רק אמרתי מה דעתי... בשביל זה הפורום הזה קיים לא? לא צריך להתנפל ככה על אנשים... לדעתך זאת סדרה הכי יפה בעולם ולדעתי היא רק חמודה אבל אל תעשי מזה סיפור! כולה יש לנו דעות שונות...

דיברתי אל אורניה לא אלייך את בסדר..

אם את חושבת שהסדרה חמודה אז בסדר אבל היא חושבת שהסדרה לא יפה אז שתפתח את העיניים ותתחיל להעריך סדרות טובות מה היא אוהבת לראות? דיג´ימון או השלישיה או אולי טלטאביז זה מה שהיא אוהבת לראות

את גרועה בעצמך ואת זו שצריכה...

לפתוח את העיניים אם היא טלוויזיה גרועה כמו שאת אומרת איך את מסבירה את ההצלחה שלה בארץ בארה"ב וכו... אז זהו אל תדברי שטויות כי את לא יודעת להעריך סדרות יפות והסדרה הזו ממש יפה ומצחיקה והתאומות ממש מתוקות שם אז מה את מרגישה מעצמך? אל תראי וזהו את לא חייבת להעביר ביקורת ועוד שהביקורת הזו בכלל לא נכונה אז אל תראי אבל אל תגידי לאחרים מה לעשות כי זו סדרה פצצה ועובדה שהיא מצליחה בגדול!!!

מריה12

New member
זה לא הסידרה הכי יפה שלהן..

הסדרה הכי יפה שהם היו בה זאת "צער גידול בנות"

לאושרת! אין עלילה לסדרה!!

רק לסרטים או לא יודעת מה!! איך אפשר להיות עלילה שכל פעם יש משהו אחר?! מילא עלילה לפרק..והסדרה באמת טיפשית!! ומשעממת! והן לא משחקות בגרוש!

אושרת מאמי!!

זה שאת אוהבת את התאומות לא אומר שכל סידרה שלהם חייבת להיות מעניינת ובלה בלה!! הן לא משחקות בכלל טוב שם!! וכן אני יכולה לשחק יותר טוב מהן..ולמעשה אני לומדת משחק..מי ידוע אם תיראי אותי בטלוויזיה או לא! אז יש פרק אחד שתיים מעניין אבל הסדרה בכלל משעממת..לא פלא שיש שני עונות עם 20 פרקים!! אז אושרת מאמי...בינתיים..אין לך מה לדבר! את פשוט מגינה עליהם! יש לך זמן..תיגדלי ותביני שביזבזת עליהן את כל זמנך ושהן לא שוות את זה..יותר מאוחר תיראי שהכל ישרא תלוי על הקיר בלי נגיעה!! ואת יום אחד עוד תצחקי מזה!! כמוני! הערצתי את בריטני 3שנים..ועדיין הפוסטרים תלוים והבובות שלה מעלות אבק..נכון אני לא שונאת אותה אבל אני עדיין לא מאמינה שביזבזתי עליה פול כסף בחו"ל!! תביני אותי..ומאמי בגלל הדעה שלי...את לא חייבת לרדת עלי או מה שהתכוונת לעשות......לכל אחד דעה משלו..על טעם ועל איח אין מה להתכווח!! אם כבר תיצפו בקטנטנות זאת סידרה על רמה לפחות!!
יגכי​

AM16

New member
הגזמת קצת

2 עונות עם 26 פרקים בארצות הברית זה סביר ואל תשווי את עצמך לתאומות, אולי הן לא השחקניות הכי כשרוניות בעולם אבל הן כבר 15 שנה בעסק וזה מספיק כדי לרכוש ניסיון משחק, כמה זמן את לומדת משחק? שנה. שנתיים, שמונה, גם אם כן את אף פעם לא שיחקת באיזה הצגה או סרט או סדרה מקצועיים אז אל תשווי. ואני מצטער אם אני פוגע ברגשותיהם של מעט מעריצי קטנטנות שמסתובבים פה אבל קטנטנות זו סדרה זבל כמו כל סדרה בג´אנר הזה.

וואו אתם טועים../images/Emo70.gif

קטנטנות, דבר ראשון, זאת סדרה מצליחה- מזל תאומות
לא. ממש לא. חוצמזה, 2 עונות עם 26 פרקים בארצות הברית זה בכלל לא סביר, זה אפילו מראה שהסדרה לא משהו. כי זאת קומדיה, וזאת לא קומדיה מהסוג של "חברים" וכל אלה שהם באמת רק עשרים וכמה פרקים. מזל תאומות זה בדיוק כמו צער גידול בנות ובצער גידול בנות ממש לא היו 26 פרקים, היו מיליון. ותן לה להשוות את עצמה לתאומות
היא לומדת משחק, הן לא. זה סתם.. אפילו מזל של מתחילים..

AM16

New member
הגזמת קצת

2 עונות עם 26 פרקים בארצות הברית זה סביר ואל תשווי את עצמך לתאומות, אולי הן לא השחקניות הכי כשרוניות בעולם אבל הן כבר 15 שנה בעסק וזה מספיק כדי לרכוש ניסיון משחק, כמה זמן את לומדת משחק? שנה. שנתיים, שמונה, גם אם כן את אף פעם לא שיחקת באיזה הצגה או סרט או סדרה מקצועיים אז אל תשווי. ואני מצטער אם אני פוגע ברגשותיהם של מעט מעריצי קטנטנות שמסתובבים פה אבל קטנטנות זו סדרה זבל כמו כל סדרה בג´אנר הזה.

נועה1990

New member
אם את לא יודעת

מרי קייט הייתה מועמדתי לאמי על תפקידה כריילי קרלסון ובאמת אם הסדרה הזואת לא היתה יפה היו מפסיקים לשדר אותה ואם את לא אוהבת את התאומות אולסון אז לכי לפורום אחר כי זה פורום של אוהבי התאומות בעיקר!!!אולי היא לא זכתה באמי אבל היאהייתה מועמדת!!!!!!!!!

Nomero Uno

New member
מה לעשות ? את צודקת

מאז "צער גידול בנות" ו"מותק הילדות התחלפו" האידיאולוגיה של רוברט ת´ורן אומרת שהמעריצים שלהן יראו הכל רק משום שהתאומות מופיעות בו לכן רוב הסרטים והסדרות שלהן לא מושקעים ובגלל זה גם הרמה הירודה

יוני אתה ממש לא בסדר כי...

פעם אמרת לי שזו הסדרה הכי יפה שלהן אז מה עכשיו אתה משנה את דעתך וכל הזמן מדבר עליהן דברים רעים אני לא מבינה איך אתה מחשיב את עצמך כמעריץ בכלל כל הסרטים והסדרות שלהן יפים טוב אולי פחות מהסרטים והסדרות שהן היו קטנות אבל זה עדיין פצצה ואני לא אומרת את זה רק בגלל שהן משחקות שם חברות שלי בכלל לא מעריצות אותן גם אמרו שזו סדרה פצצה אז תפסיק כבר לומר עליהן דברים רעים

Nomero Uno

New member
יש הבדל

בין להעריץ ללהעריץ בצורה עיוורת אני מעריץ את התאומות בעיקר בזכות המראה ( טוב אז אני קצת שיטחי) אבל אני מודה שיש להן כמה חסרונות וזה לא הופך אותי לפחות מעריץ ממך בקשר לסדרה - הסדרה הכי יפה? בין "טובות השתיים" ל"מזל תאומות" הייתי בוחר ב"מזל תאומות" אבל זה עדיין לא אומר שזאת סדרה טובה אני סך הכל אומר שאפשר להסתכל גם בצורה אחרת על התאומות, לא הכל אצלן מושלם, למעשה הן מאוד רחוקות משלמות

*Ginny Weasley*

New member
את די צודקת....

מזל תאומות זאת הסידרה שלהן שהכי פחות אהבתי.... הסדרה הכי יפה הייתה טובות השתיים.... וצער גידול בנות.... די התאכזבתי ממזל תאומות... מהעלילה ובכלל.... מה שמוכיח שלאמריקאים יש טעם נוראי בכל מה שקשור לטלוויזיה.

OLSEN GIRL

New member
אהההה...

מזל תאומות זאת חרא סידרה הן ממש משחקות שם גרוע והעלילה מתומתמת אבל מי שחושב אחרת אין לי בעיה עם זה!!

למעלה