מה - זהו?

gils33

New member
מה - זהו?../images/Emo67.gif

ברוגז? לסגור פה את העסק? המונדיאל?
מה קורה - למה לא מתעוררים?

hirshfe

New member
אני לא הייתי שבוע כי לא היה לי זמן לנשום

החיים אתה יודע אבל אני פה עכשיו
אני מקווה שהתרוץ מתקבל

elotan

Member
אם אתה באמת שואל ברצינות אני מוכן לענות

ברצינות אבל קח בחשבון שזאת אותה תשובה שאני תמיד נותן.

elotan

Member
בבקשה

אני מצרף רשימת פורומים שהעתקתי מהדף הראשי בתפוז. תגיד לי מה משותף לכולם, ומה שונה הפורום שלנו מהפורום שברשימה: בית ספר להורים הורות הומולסבית הורות טבעית הורות לאחר אובדן הורות מאוחרת הורים לאחר טיפולים הורים לגאים וגאות הורים לחיילים הורים לילדים ביסודי הורים למחוננים הורים למתבגרים הורים לפגים הורים לפעוטות הורים לתינוקות הורים מטיילים להיות אבא להיות הורים להיות הורים בחו``ל משפחות חד הוריות התשובה עכשיו ברורה? אם לא חבר שלי שביקש במיוחד ואני אוהב אותו, גם אני לא הייתי פה.

schlomitsmile

Member
מנהל
מה שכ"כ מפריע לך זה שם הפורום? מזכיר לי הודעה שהיתה לפני כמה ימים בשער תפוז: בפורום הכרויות (או בינו לבינה? לא זוכרת בדיוק את שמו...) דנו בשאלה האם הכותבים בפורום היו מנפים מישהו/י בגלל שמו/ה ../images/Emo13.gif

gils33

New member
ההבדל הגדול הוא

השבתי לך גם פעם קודמת: שאנחנו יכולים להיות כולם ולדבר על הכל,לכל פורום יש את היחודיות שלו וגם לפורום הזה יש את היחודיות שלו. לכן אנחנו כאן. וההערה האחרונה לא נעימה,חס ושלום אני לא רוצה שתגיע לכאן בעל כורחך,אני לא מאלץ אף אחד להיות במקום שלא נעים לא בו. רק זה שכתבת למעלה "הפורום שלנו" מפליא אותי

elotan

Member
בכל פורום אפשר לדבר על "הכל"

זה לא בדיוק שיש פה שיחות על כדורגל או פיזיקה גרעינית. הנקודה היא שמי שפה נשאר פה בגלל ה"חבר'ה", כי פורומי הורים / הורות יש לפחות 20 רק בתפוז, והיות שתוכן הפורום לא מתאים לשמו (ולא, זה לא מפריע לי, אבל זאת עובדה) אנשים שרוצים לדבר בנושא מוצאים לעצמם אחד מ 20 הפורומים האחרים. וחבל שמפליא אותך שכתבתי "הפורום שלנו". אני מרגיש פה אחד מהחבר'ה (ומקווה שזה הדדי) ולכן נשאר. ההגעה הראשונית שלי היתה בעקבות בקשה של חבר. לולא החבר לא הייתי מגיע בכלל לפורום. מה שנקרא - הגעתי בגלל המחיר, נשארתי בגלל השירות.

gils33

New member
העיקר שאתה כאן

למרות שאתה חושב שהשם לא מתאים,אני לא הבנתי אותך נכון,מתנצל.

elotan

Member
אתה זוכר את המשפט האלמותי

חבורה של גברים שמגרבצים ותוקעים גרעפסים? אז זה מה שחשבתי על הפורום רק על סמך שמו, לפני שנכנסתי פעם ראשונה. גיליתי שגם כשזה לא ככה זה לא אומר שלי אין מה לחפש פה. השאלה היא מה עם מי שמראש אף פעם לא נכנס.

גם אני כאן

לא נטשתי חס וחלילה, והתירוץ הוא הרגיל: "אילוצי החיים". תאמינו לי אם אני אגיד שגם מונדיאל לא יוצא לי לראות ? בניגוד לדעתו של קודמי (שאני בהחלט מכבד אותה), אני כן חושב שהפורום הזה הוא יחודי בשבילי, כי אני מרגיש מזה "להיות אבא".

למעלה