מה זה אאוטינג?

פרח7

New member
ו...

אם אני אשאל אותך בפורום בתגובה למשהו שכתבת, האם את דזדמונה של הצ'אט* או כל ניק אחר שבחרת כדי להיות אנונימית ? זה ניסיון לאאוטינג? * אני יודעת שאת לא דזדמונה זו סתם דוגמא

אם תשאלי אותי...

אני אגיד לך "כן"
מבטיחה... (בתנאי שאישתי לא בבית
) נראה לי שלשאול זה לא בדיוק אאוטינג..... אלא אם כן השאלה היא יותר כמו רמיזה שידוע לך שאני דזדמונה... למשל אם אני אשאל: האם פרח היא אישתה של הדובשן? זה לא אאוטינג... כי פרח כבר כתבה על זה הרבה... ואם אני אשאל: פרח היא מיז פיגי? כנ"ל - כי לא הצהרתי, רק שאלתי... אז זו שאלה חצופה (על פי נימוסי הרשת המקובלים) - אבל לא אאוטינג...

פרח7

New member
אז ההבדל בין אאוטינג לחוצפה

מסתכם לדעתך ב -"?" מעניין! ממשיכה לשאול: האם זו תהיה רק חוצפה לשאול פרח7, את רבקה לוי מנהריה? או שזה כבר אאוטינג?

פרח7

New member
ועוד משהו

נניח הייתי מתחילה לתשאל כל ניק חדש שנכנס לפה, האם אתה בוגי? האם אתה מיז פיגי? האם אתה ערבה? האם אתה פרח? פרח7? האם אתה ציבעונית? האם אתה אבאגאה? האם אתה...? את חושבת שהיה נעים להשתתף בפורום? האנשים החדשים היו חוזרים לפה? אנשים חדשים היו מעזים לכתוב? דין פרוטה כדין מאה

דין פרוטה כדין מאה !

בטח שמה שאת כותבת הוא לא נעים... בכלל לא נעים להשאל שאלות חטטניות. אבל - לא כל מה שלא-נעים, הוא אאוטינג...

ציבונה

New member
תגידי יש דברים בגו?

למה השאלות האלה על אאוטינג? יש משהו שפיספסתי? עשו פה למישהו אאוטינג? או שאת רוצה לעשות ולא יודעת אם מותר? או שזה סתם שאלות תיאורטיות ברומו של עולם?

ציבונה

New member
מה לא? מה לא?

אני כזאת גרועה. מה לעשות כשמסבירים לי מהר אני מבינה לאט... ותודה לצבעונית ... האמת היא שהגבתי לשרשור בלי שקראתי הודעות אחרות בפורום ככה זה כשיש לך זמן של שתי דקות בין ביס לביס בעבודה מול המחשב. אז הבנתי עכשיו את פשר הדיסקוס. ובאותו הקשר, לאור העובדה שאני בחודש התשיעי להריוני רציתי לשאול מבינות דבר: לידה נחשב או לא נחשב?

פרח7

New member
WOW

איך עובר לי מהר ההריון שלך, משהו לללדת נחשב וללא ספק, גם חודש תשיעי ביולי נחשב

colourful

New member
החלטתי להגיב

פרח אהובה, קראתי את מה שכתבת בקשר לאאוטינג לגווניו ולסעיפיו הדקיקים, וכשקוראים אותך, קשה בדרך כלל שלא להסכים איתך, גם בגלל שאת מתוקה וגם בגלל שאת באמת בן אדם צודק באופן כללי. אבל מה, לכל מטבע שני צדדים, ואם מישו שמרגיש לנו מוכר, נכנס בניק אחר, ולכאורה מדובר באדם חדש, אבל בתחושה (שייתכן ומוטעית) מרגיש לנו ישן ומוכר, ואפילו געגועים צצים ועולים, ואיתם תמיהות ושאלות, (האם זה היא/הוא? למה לא רואים אותו/ה יותר? למה פתאום בניק חדש? זה כן היא? זה לא הוא? אוף... זה כן... לא, זה לא... למה??? היא לא אוהבת אותנו יותר? עשינו משו רע? מה קרה? אולי זה לא הוא/היא...) וכמובן - איך לא - סקרנות טבעית (מדובר בבני אדם אחרי הכל) אז, אין חוקים באינטרנט.... חוקי להתחזות לשם השעשוע? חוקי להתחזות ברצינות תהומית? האם זה בכלל נחשב התחזות? חוקי לנסות לנחש? קוראים לזה אאוטינג? לוידת. סה"כ לא נראה שמשו מן הדברים הוא סוג של פשע. מה את אומרת?

פרח7

New member
אז ככה

אם את מחבבת מישהו, ויום אחד הוא מחליט לשנות ניק לא משנה עכשיו למה מתוך כבוד אליו, ראוי לדעתי, שלא תבררי בפומבי אם הצלחת לפצח מיהו. אני יודעת שלא נעשה כאן שום דבר בכוונה רעה ולכן אני לא כועסת. אבל! זה בדיוק מסוג הדברים שיש לברר. ובאשר לשאלות האחרות, לא חושבת שחוקי המשחק של האינטרנט השתנו (ואני זוכרת שהיה פעם נסיון של קלינדי ב BSH לחשוף את כל הניקים המקושרים למישהי וערבה התנגדה - מצרפת קישור ל BSH ) חושבת שמה שקרה זה שמתוך געגוע ואהבה, נעשתה טעות. הכל חוקי ואין פה פשע! השאלה אם הכל ראוי. ואם קשה למישהו עם הבקורת, אני מתנצלת אני חושבת שמטעויות אפשר ללמוד

colourful

New member
האמת

שאני עצמי דוקא הקפדתי לא לברר בפומבי, אם כי העלתי השערות מאחורי הגב.... אבל גם אם משהו בירר בפומבי, הבנת בעצמך שכוונה רעה לא היתה כאן. מה גם שאףפם אי אפשר לדעת, אם דמות חדשה שצצה משחקת איתנו את משחק הניחושים, או באמת רוצה להיות חדשה... הגבול דק, וקשה לעיתים להבחין בו. (והגעגועים עדיין בתוקף)

למעלה