מה זה אבן עין החתול?

Mandy18

New member
מה זה אבן עין החתול?../images/Emo54.gif

שלום לכולם, המליצו לי לקנות אבן עין החתול למזל. הלכתי היום לחנות שבה מוכרים אבנים ושאלתי את המוכרת. היא ענתה לי שאין לה את האבן, זו אבן מלאכותית ,ז"א בני אדם יצרו אותה בשילוב של כמה אבנים. ובמקום עין החתול הציעה לי את עין הנמר. אז עכשיו השאלות שלי: - מה זה אבן עין החתול? האם שווה לנסות חנויות אחרות כידי למצוא אותה? - האם עין הנמר מספיק טוב למזל - קניתי אותו כשרשרת... - שאלתי איך לנקות את האבנים והיא נתנה כמה אפשרויות, בחרתי את האפשרות לשטוף אותם בים, כמה פעמים צריך לשטוף? כל חודש? מיד אחרי שקניתי נסעתי לים ושטפתי - כך שהם אמורים להיות כבר נקיים... "טהורים?" חוץ מזה היה דווקא נחמד בחנות, החנות נסגרת [זה לא כל כך טוב, אבל האישה פשוט עוברת למקום אחר] והכל היה 75% הנחה וקניתי אבנים שהתחברתי לצבעים שלהם.. תודה רבה על התשובות!

שלום גם לך

עין החתול זו לא אבן אלא "תופעה" שקיימת בכמה קריסטלים (קשה לי אישית לקרוא להם "אבנים") מה שהמליצו לך זה הקריסובריל עין החתול שבאמת מוכרת כאבן של "מזל" בין כל שאר תכונותיה המגוונות מאוד יכול להיות שהיה חסר בחנות כי עד כמה שאני יודעת היא יקרה, אז יכול להיות שלא מחזיקים אותה במלאי "בכל מקום" כל שכן מקום שעומד להסגר, אבל בין זה לבין לומר את הדברים שנאמרו לך הדרך ארוכה.... עין הנמר הוא קריסטל אחר לחלוטין, עם תכונות (קסומות) משלו, השאלה היא למה בחרת לקנות את השרשרת.... אם אני לא טועה בקישורים יש צורות טיהור אבל לטבול בים זו אחת מהדרכים המומלצות, מומלץ גם להניח בשמש לכמה שעות על מנת להטעין אותה באנרגיה. מעבר לכך, אין חוקיות לגבי טיהור, כל אחד מרגיש מתי יש צורך לטהר את הקריסטלים שלו. הדרך הכי טובה ומומלצת לרכישת קריסטלים היא זו שבחרת... קוראים לזה אינטואיציה, וישנה סברה כי הקריסטלים בוחרים אותנו ולא אנחנו אותם... על אותו משקל מאוד יכול להיות שהקריסובריל לא תמצא חן בעיניך בכלל....
מקווה שעזרתי במשהו

Mandy18

New member
תודה רבה על התגובה המפורטת

קניתי את השרשרת כי המוכרת אמרה שהאבן טובה ל"מזל" או אנרגיות טובות... אבל אהבתי את הצבעי זהב שלה אפילו קניתי עוד עין נמר אדומה מהאבנים הקטנות כי חשבתי שזה יפה.

שמחתי לעזור

עכשיו תוכלי להכנס לאתר המדהים של מיכל ויסלברג, ולבדוק על כל אחת מהן

למעלה