מה זה אדום מבחוץ

מה זה אדום מבחוץ

ואדום מבפנים ? סלק סלק סלק. אז למה סלק כל כך בריא ? ומה אתם עושים עם סלק ? סלטים מומלצים ? ולמה ביום שאחרי שאני אוכל סלק, אני מש**ן דם ? קדימה עם האדום אדום הזה.
 

לקשמי

New member
בריא או לא

מה שבטוח, זה טעים
היום למשל הכנתי מרק ירקות ובין היתר שמתי גם סלק. הסלק, טבעו "להשתלט" על כל התבשיל שהוא נמצא בתוכו, כלומר התבשיל תמיד יקבל את הצבע האדום ואת הטעם של הסלק. במרק זה היה מצוין, קיבלתי מרק אדום ובטעם של סלק
רוב האנשים אוהבים את הסלק קר (בסלטים כמו שציינת) אבל אני משום מה אוהבת אותו חם וכתוספת לאיזשהו תבשיל (למרות שאפשרי גם בנפרד).
 

אלי ו.

New member
בקישורי הפורום

תמצא את האתר של אמנון גלאס. שם, תחת "צמחים" תמצא הרבה אינפורמציה על הסלק ועל צמחים אחרים.
 
באמת?

מודה שמעולם לא היה לי אומץ לטעום את הדבר הזה. ובצד העיראקי שלי עושים יופי של קובה אדומה, ו... מרתיע אותי, כל האדום הזה, וה"סלק" הזה. לא יכלו לתת לו שם יותר סקסי?
 

LullaBelle

New member
יאמי סלק!

אני אוכלת אותו מבושל. אמא שלי מכינה כמה סלטים מאוד טעימים מסלק, רק שחבל שאני לא זוכרת את המתכונים.
 

behappy

New member
הו, לי יש כמה!

סלק מבושל עם לימון, כמון וכוסברה, סלק חי מגורר עם גזר חי מגורר, לימון, קצת חומץ וגרעיני חמניות ויש לי גם איזשהו מתכון של סלט סלק עם תפוחי עץ ירוקים אבל נראה לי שהוא לא אנושי כל כך. סלק זה טעים!
 

photoface

New member
סלק!! :)

תפוחי עץ, אגוזי מלך ומיונז וטיפונת מיץ לימון מעולה!
 
למעלה