מה זה אומר לעזאזל?...

adikush25

New member
מה זה אומר לעזאזל?...../images/Emo4.gif

בוקר טוב לכולם... זוכרים על הבחור שסיפרת("מקרה שהיה כך היה"..) שהכרתי(וגם הספקנו לשכב) בחופשה שלו מהמילואים.. בקיצור אני לא שמעתי מהבחור איזה שבוע וחצי וזה גם אחרי ששלחתי איזה סמס או שניים.. ואני גם הייתי די בטוחה שהוא כבר בבית ופשוט לא מתאים לו יותר.. סבבה אתמול קיבלתי ממנו הודעה כדלקמן "נשמה מזל טוב, מקווה שאת עושה חיים נשתמע בקרוב"... What the fuck?.. אכן היתה לי אתמול יומולדת ויפה שהוא זכר(כי יצא לי לומר את זה באיזה הקשר כשנפגשנו).. אבל זה אומר שהוא עדיין במילואים?, באותה מידה יכל להתקשר.. לדעתי הוא בבית כבר, בא לו לעשות דברים אחרים ועם הסמס המסכן הזה הוא חושב שישמור אותי על אש קטנה... מה דעתכם?

magenta73

New member
לא יודעת אם הוא חושב

לשמור אותך על אש קטנה או לא, סך הכל נחמד מצידו לשלוח אסמס. יכול להיות שהוא רואה בך משהו כייפי ולא רציני, את יודעת, מה שקוראים אותו יזיזות. גם יכול להיות. אין לי מושג מה עובר לו בראש... וזה לא משנה, את צריכה לשאול את עצמך מה בא לך ומה מתאים לך. ואם הוא לא עושה קולות של מה שנראה לך אז לא - סך הכל זה התחיל כסטוץ, לא?... אין כאן היכרות גדולה ממש או הבטחות לעתיד ורוד וכו'... אתם "זורמים"... תראי מה קורה ותפעלי בהתאם ולפי איך שמתאים לך.

למעלה