מה זה אומר מבחינת סוד?

• פותח הנושא הל
  • פורסם בתאריך

הל

New member
מה זה אומר מבחינת סוד?

שלום רב! אני מאוד מאמינה בסוד ומשתדלת לייסם אותו, אבל לאחרונה קורה משהו מעניין כול מה שאני מזמינה לעצמי, מקבלים אנשים אחרים מהסביבה שלי דוגמה: חשבתי שאני מאוד היתי רוצה לנסוע לבולגריה, לפני שבועה גרושי אמר לי שהוא נוסע לבולגריה עם החברה חדשה שלו(מכול המדינות דווקא לשם, והוא לא ידע שזה מה שהזמנתי לעצמי), רציתי למצוא אהבה ולעזוב את העיר שאני גרה בו, לפני כמה ימים שכנה שלי שגם רווקה, מצאה אהבה ועברה לעיר שרציתי אני לעבור... ויש עוד דוגמאות בסגנון הזה. מה אתם אומרים? מה זה אומר? זה אומר שזה בדרך עלי? לא ממש מבינה את המסר, מה שאני מזמינה מקבלים אנשים בסביבי ולא אני

נו, אז תנסי לבקש בשביל חברים, ואולי את תקבלי

כבר נאמר "המבקש על חברו, הוא נענה תחילה"

GMjoy

New member
אולי את מכניסה מחשבה עליהם כשאת מבקשת ? חח

תראי, יש אפשרות שכמה אנשים חושבים על אותו דבר בו זמנית, וזה לא מונע מהם לקבל אותו. לדעתי, המציאות נותנת לך להסתכל על הכל מהצד. כתבת שאת רוצה לטוס לבולגריה או למצוא חבר. כל זה התגשם לאחרים, ולא לך. השאלה שלי: איפה את עכשיו ? בינתיים כשאת מדמיינת, אחרים עושים. מה את עושה ? מחכה שזה יבוא וידפוק בדלת ? כנראה שהמציאות מסתכלת עלייך, נותנת לך אפשרות לראות הצלחות אצל אחרים ובוהה בך בתדהמה "מתי הבחורה הזו מתכוונת לעשות משהו למען המטרות שלה? ". אם את לא מאמינה בצירופי מקרים כמו שאני לא מאמין בזה, את צריכה להבין את המשמעות שנמצאת בדברים שסיפרת פה.

כנראה שזו "השתקפות אלפא"

השתקפות אלפא (alpha reflection) - זו דרכו של הטבע לומר לך "שמעתי אותך. הבקשה שלך נקלטה". באופן כללי, השתקפויות אלפא יכולות ללבוש צורות שונות ומגוונות. מעניין שבמקרה שלך כולן מתבטאות באותו האופן בדיוק: "צירוף מקרים" שבו מישהו בסביבתך הקרובה מקבל בדיוק את מה שביקשת לעצמך. לדעתי יש לזה משמעות מיוחדת. אולי (וזה רק ניחוש שלי) זו הדרך של טבע להגיד לך "הנה, תראי, זה אפשרי. אז תניחי את הספקות שלך בצד, כי אם זה אפשרי בשבילם אז זה גם אפשרי בשבילך". אז האם זה אומר שמה ביקשת נמצא בדרך אלייך? כן ולא. כן - השתקפות אלפא זה סימן שעברת בהצלחה את השלב הראשון. אבל עכשיו הכדור בידיים שלך. עכשיו הכל תלוי בגישה שלך, במחשבות שלך, ובמעשים שלך. אחרי שהטבע סיפק את הקשר הראשוני בין החזון שלך למציאות, האחריות על חיזוק הקשר הזה מוטלת עלייך. אם את יודעת אנגלית, אז לסטיב פאבלינה יש מאמר מצויין בנושא הזה ואני מאוד ממליץ לך לקרוא אותו: http://www.stevepavlina.com/blog/2006/06/how-intentions-manifest אם את יודעת אנגלית http://www.stevepavlina.com/blog/2006/06/how-intentions-manifest/

הל

New member
תודה לך גור הררי../images/Emo24.gif

עזרת לי, אהבתי את הגישה שלך אנגלית שלי בסדר תכף אנסה לקרוא את מה ששלחת תודה שוב

המוות החמקני

יש במה שקורא לך כמעין ברכה לאחרים כמו מתן בסתר החשיבה שמכוונת לייקום אצלך כניראה אוספת בתוכה שלא בידיעה הכרתית שלך אלה בצורה תת מודעת ואוליי מיתוך חלומות שבהם בעבר ניקלטו האנשים המדוברים כשייצא לך לינעול את מבטך עלהם / ומיכאן מגיעה הרגשת הולכת השולל שאת מרגישה שהיקום גרם לך המחשבה יצאה אך היתחמקה בדרך בישביל לספק שינויי שסוף סוף האנשים שראית בדרכך היום יומית יקבלו יבורכו בו היקום יודע את מקור התרומות האלה ולא הוא לא שכח אותך את שולחת לקוסמוס את הנתינה שלך וזה עוד יחזיר לך את הריבית שקל לשקל רק תאמיני נשמה

למעלה