מה זה אומר "מתחת לים הברזל" לעזאזל?

מה זה אומר "מתחת לים הברזל" לעזאזל?../images/Emo122.gif../images/Emo79.gif

אתמול בלילה, בדיוק לפני שנרדמתי חשבי לעצמי פתאום שאף פעם לא שאלתי את עצמי למה קין קראו לאלבומים שלהם כמו שקראו להם. אף פעם זה לא עניין אותי. אבל עכשיו כשאנחנו יודעים קצת יותר על הלהקה ועל היחסים ביניהם, פתאום עולה השאלה הזאת. ובגלל שמזמן לא היה כאן דיון שקשור לקין- מה אתם חושבים- מאיפה הגיעו השמות?! למה האלבום הראשון נקרא Hopes and Fears והשני נקרא Under The Iron Sea?

וואו זה דיון חשוב ואני יותר מדי עיפה בשבילו

הוא גאוני אבל! מחר אח שלי מתחתןןןן וווהו!!!!

זה לא אמור להיות כזה קשה../images/Emo3.gif

UTIS מדבר על המערכת היחסים שלהם, על איך טום לא מבין את טים וכדומה. על האטימות, איך הם לא מתקשרים ביניהם. הם ציינו שבמהלך ההקלטות היה ביניהם חוסר תקשורת רציני, אי שיתוף פעולה. Under The Iron Sea- ברזל, מייצג את האטימות, את חוסר תקשורת. והים- פשוט יש כ"כ הרבה דברים מתחת לפני השטח, מתחת כל המריבות השטותיות וזה מה שנראה לי הם ניסו להעביר. שלמתחת כל המסכה הזאת שאתה שם עליך כל יום והאטימות וכו', יש כ"כ הרבה דברים אחרים לראות- עולם ומלאו (ואנחנו יודעים איזה עולם יפה זה הים, עולם קסום ומדהים. האלמוגים וכאלה. ודלפונים
, אולם באותו הזמן גם אכזרי). מממ. Hopes And Fears נראה לי יותר מדבר על הרגשות שלהם על מה שעתיד לבוא. לא? רק מתפרסמים, וטוב , יש חששות
אבל גם, האלבום מדבר על אהבה, מערכות יחסים בין אנשים, אמון וכו'. אז יש תקוות ויש חששות לגבי המערכת היחסים הזאת, לגבי האיש הזה (טים: האמרתי לאמא שלי שלא כדאי לה להתידד עם האישה הזאת. רק כאבי ראש יצא לי!
), הצעד הנכון וכו'
אני גם יודעת שבתחילת דרכם הם הופיעו במועדון שקראו לו hopes and משהו אני לא זוכרת מה המשהו הזה היה
ובנוסף, אם ב-H&F היה אופטימיות, הרי שברור UTIS מבטל אותו לחלוטין הם הפסימיות של IIAW וכדומיו.. וגיתית- שיהיה במזל טוב!
ושרי
- אחלה דיון

M a a y a n K

New member
../images/Emo18.gif

האמת שרק עכשיו עצרתי לחשוב על זה... תמיד ייחסתי חשיבות למילים שלהם אבל לא בכל שיר, נגיד ב Bad Dream, למילים יש חשיבות ממש גבוה בשבילי וגם לאטלנטיק... אז בדיוק נזכרתי שהשורה UTIS מופיעה בקריסטל בול ואז קראתי את המילים וזה התחבר לי עם Bad Dream - I lost my heart, I buried it too deep Under the iron sea (קריסטל בול) ו-Baby im a man I was born to hate (Bad Dream) כאילו יש קטע עם ברזל, קרירות כזו גם באטלנטיק, I dont wanna be old and sleep alone, זה כאילו תוצר של ההתנהגות הזו בשני השירים למעלה... זו דעתי בכל אופן, נראה לי שקצת חפרתי...
וזה גם לא ממש מסביר למה הם קראו ככה לאלבום אבל יכול להיות שזה מדבר על התקופה של טום עם הסמים? (יכול להיות שלקריסטל יש משמעות שונה בשיר?
)

M a a y a n K

New member
לא יודעת...

האלבום הזה תפס אותי בדיוק באותה הרגשה מדכאת וזה דווקא עשה לי טוב כי זה נתן לי מין תחושת הזדהות כזו...

M a a y a n K

New member
אמממ....

זה כאילו אותו טיפוס- איבדתי את הלב שלי, קברתי אותו עמוק מדי מתחת לים הברזל (זה נשמע ממש רע כשזה מתורגם...) ו"נולדתי לשנוא", נו אני לא יודעת להסביר זה מתקשר אצלי איכשהו...כאילו מדובר באותו בן אדם- מרוחק, קשוח וקר כזה...

ממ.. אני לא ממש מתמצאת ביחסים

בין חברי הלהקה, אבל לפי דעתי UTIS ניתן להסברה לפי השיר קריסטל בול. בשיר הוא אומר שהוא קבר את הלב שלו מתחת לים הברזל ולפי דעתי הכוונה היא להדחקת רגשות, כמו להטביע דברים בים ולקוות שלא יצופו ובגלל זה הים הוא מברזל - כדי שמה ששקע בו לא יוכל לחזור חזרה לפני השטח.
ובקשר לתקוות ופחדים, אפשר לומר ששתי המילים האלו מתארות כל התחלה חדשה, אם זו התחלה של קריירה, דיסק ראשון, אהבה חדשה וכו'.. אלו הרגשות שמלווים אותך. יכול להיות שגם השם של הדיסק ישיר כל כך בגלל שהם מרגישים שהשירים בדיסק הם בעצם התקוות והפחדים שלהם.

למעלה