מה זה אומר סקסי???

mixush

New member
מה זה אומר סקסי???

ככל שאני חושבת על זה יותר אני קולטת שאין לי מושג מה זה אומר שאומרים על מישהו שהוא סקסי.
ג'ון בון ג'ובי בעיני הוא חתיך בטירוף (טוב, היום פחות כי הוא הזדקן חחח אבל בשנות ה-90 אמא'לה!)
בראד פיט חתיך על
ויש עוד הרבה חתיכים.
אבל אני רואה שאנשים מיניים עושים הבחנה בין חתיך לסקסי ואני לא מצליחה לקלוט את זה
ניסו להסביר לי את זה כמה פעמים ועדיין לא קלטתי
אתם גם מתקשים בהבנה של זה?

(אגב הכי מצחיק שאנשים שיודעים שאני א-מינית המומים כשאני אומרת שמישהו חתיך ומיד זועקים "היי אבל את א-מינית!") חחח

AuraMe

New member
תשובה של בחורה מינית שקפצה מהראשי

אני בטוחה שכל אחת והתשובה האינדיבידואלית שלה (ושלו), אבל בעיניי בהרבה מקרים אין קשר בין "חתיכיות", או במילים אחרות יופי חיצוני (של הגוף או תווי הפנים), לבין סקס אפיל.
סקס אפיל נובע משפת הגוף של אדם, הרבה פעמים הפגנה של ביטחון עצמי, קואורדינציה ושליטה טובה בתנועות הגוף, ומתקשר ליופי שאתה משדר באמצעים אלה ולא ליופיך החיצוני אם מסתכלים על מדדים קרים כמו צבע וגודל עיניים, סימטריה בפנים, גודל אף, גובה, רוחב כתפיים וכו'. ברמות העמוקות יותר, כשמכירים בנאדם, גם צורת דיבור מסוימת, כריזמה, ושפת גוף פלרטטנית כובשים מאוד ויש בהם הרבה סקס אפיל (קריצות, חיוכים עם אופי מסוים, מבטים עם אופי מסוים). אפילו קול יכול להיות מאוד סקסי, ואני אישית מתאהבת אנושות בקולות שיש בהם צרידות מסוימת.
בקיצור, גבריות וסקסיות מתבטאת הרבה יותר בהתנהגות הלא מודעת, צורת עמידה והליכה אפילו. גבר יכול להיות יפהפה אבל הוא לא ימשוך אותי אפילו טיפה אם לא יהיה לו משהו מעבר לזה. לעומת זאת בנים לא יפים בכלל יכולים למשוך ולגרות אותי בטירוף אם הם משדרים את הדבר הנכון.

סקס אפיל חשוב יותר מיופי!

tomasth

New member
כמו ההבדל בין מראה חמוד של בעח ,בובה וכו

ובין התנהגות חמודה שיכולה להיות גם של בעח , בובה וכו שבמראה פחות חמודים.
&nbsp
כמו המרה בין יחידות אורך אמה תנכית ורגל אמריקאית , אז צריכה להמיר למשיכה וריגוש שאת כן תופסת.

גם אני לא רואה את זה

מעולם לא קלטתי את ה"סקס אפיל" הזה.
אצל גברים בכלל לא.
אצל נשים זה היה התנהגות מוזרה עד כדי מגוחכת שאח"כ התברר שזה קשור ל"סקס אפיל" המסתורי הזה XD

אם למישהו יש ביטחון עצמי, כריזמה, אז ככה אני רואה את זה. כפשוטו: "יש לו ביטחון עצמי וכריזמה " לא רואה איך זה הופך להיות חלק מ"סקס אפיל"

גם מי שהוא פלרטטנ'ית, אז זה מה שאגדיר אותם "פלרטטן" ולא "יש להם סקס אפיל" XDDD
אני מרגישה שאני חיה בעולם שונה לחלוטין בקטע הזה

p019

New member
יש דברים שבתור א-מיניים אף פעם לא נהיה מסוגלים באמת להבין

בדיוק כמו שאני לא הבין מה זה בדיוק משיכה מינית - ועד כמה שאני מבינה סקסי קשור במשיכה מינית.
&nbsp
בקשר ל"חתיך" אז אני תמיד חשבתי שבניגוד ל"יפה" שקשור ביופי ללא קשר למין - "חתיך" היא מילה שכן קשורה במשיכה מינית.
ולכן, אם אני צודקת בהגדרה אז אין הבדל בין חתיך לסקסי. בניגוד ליפה או אסטטיטי.
&nbsp
אבל כשמדובר בהגדרות של מילים כל אחד מפרש אותם בצורה קצת שונה - ויכול גם להיות שהפרוש של "חתיך" השתנת מאז שהייתי בת 15.

AuraMe

New member
יש משהו במה שאת אומרת

אבל קצת קשה לומר ה"איזה חתיך" על בחור שהוא לא יפה (ואפילו לפעמים, ממש לא יפה) אבל כריזמטי ומשדר סקסיות.
יכול להיות שאנחנו קוראים "חתיך" לגברים שיש להם גם יופי וגם סקס-אפיל. :)

p019

New member
אם את אומרת אני העמין לך

אני חושבת שפעם אחרונה שקראתי למשהו חתיך זה היה מדפסת תלת-מימדית או משהו כזה

Ivy B12

New member
נראה לי שאני מבינה למה הם מתכוונים

אני מרגישה כאילו שאני כן יודעת למה מיניים מתכוונים כשהם אומרים שמישהו סקסי, אפילו אם אני לא יודעת להסביר את זה טוב, זה מישהו שלא בהכרח יפה/אסטתי אבל יש בו משהו מושך. אני תמיד השתמשתי במילה הזאת, אבל אני מניחה שכשאני אמרתי 'סקסי' התכוונתי למשהו קצת שונה מאשר אנשים אחרים, כי אצלי זה יותר sensual attraction, זה לא שהאנשים האלה עושים לי משהו או שאני רוצה לעשות איתם משהו, זה פשוט שיש בהם משהו שמעניין אותי/אני אוהבת לראות, מבלי שסקס או התרגשות מינית נכנסים לתמונה. אני ממש לא יודעת אם אני בכלל מצליחה להסביר את זה טוב.

למעלה