מה זה אומר עלי?

מה זה אומר עלי?

אתמול הייתי במסיבה של חבר שלי והיום קלטתי משהו: כשנכנסתי הייתה קבוצה של חברים שלו מהב``ס הקודם שלו, ושהצגתי את עצמי ולחצתי את הידיים של כולם שם, לא הקשבתי לאף אחד מהשמות שלהם... באמת- זה היה כאילו לא שמתי לב בכלל מה מי שאני לוחץ לו את היד אומר לי... אפילו היה יכול להיות משהו כמו ``וואו היד שלך עושה לי ויברציות`` ופשוט הייתי עומד שם בחיוך ואומר לו ``כן נעים מאד, דוד..`` מה זה אומר עלי? שאני מאלה שמחכים לשני לסיים את דבריו רק כדי להגיד את דבריי? זה אומר שאני אטום? אולי אני פשוט ויתרתי כבר מההתחלה על הניסיון להזכר בשמות כי עד היום אני תמיד שוכח? תעזרו לי! פושע.

Queen KILLER

New member
זה אומר ש:

כנראה פשוט היית מרוכז במשהו אחר באותו רגע... או כל הדברים שאמרת בעצמך.. זה לא סותר ולא שולל ...

בלאונט

New member
אני יודע!

אההה, אני יודע! יכול להיות שאתה הומו פסיכופט שרוצח תינוקות בלילה אחרי שהוא חוטף אותם מהגן שומר אותם בכלובים קטנים בבית שלו. חולה נפש שחושב שהוא יודע לשחות יותר טוב מדגים ולהיות מופלה יותר טוב מכושים. אידיוט חסר השכלה בסיסית שיגמור את חייו בתור עובד מקדונלדס, לאחר שקונה זועם יזרוק עליך חצי שקל שקל. מושפל, מנודה, רגיש, מטומטם, אידיוט, חולני, תוקפני ומגעיל. או שבעצם כל הדברים שאמרת. זה לא סותר.

פלומפי

New member
לא הייתי אומרת

שאתה אטום. אולי סתם לא היה לך חשק או שבאמת כמו שאתה אומרת אתה מראש ויתרת על הניסיון לזכור את השמות.

V. Ghost

New member
כן בדיוק כמו שאתה חושב

את מחכה בשביל לומר את דבריך לעתים רחוקות זה קורה גם לי

למעלה