מה זה אומר עלי?

מה זה אומר עלי?

השם שלי זה: 7 1 6 שם המשפחה: 4 6 2 5 תאריך לידה: 25/8/75 מה גורלי? היש סיכוי שאצדיק את קיומי בעולם?

ziv26

New member
ואם אפשר

בעדינות עם התשובה, חברה שלי מסתכלת

גוןגון

New member
טאי אמיתית היא גם ../images/Emo68.gif + ../images/Emo99.gif

ולכן לא נורא אם היא רואה
חוצ´מזה אני חושב (ממא שקראתי) שגרוע נורא לא יכול להיות

ziv26

New member
אין לי שום מילה

להגיד חוץ ממדהים. ואם אוכל להיות קצת יותר חזירי ולשאול לגבי עבודה ובריאות, מה צופן לי העתיד בתחומים מציקים אלו? נ.ב המכירה אותי גבירתי מפורום בליינדייט?

ziv26

New member
ואיך שכחתי להגיד

(חוצפן שכמוני) ממש תודה עינת, ושפע
גם לך שבת שלום

עינת

New member
עכשיו התבלבלתי ../images/Emo22.gif

זיו? או השם שמור במערכת? או אולי אחד הם
? בכל מקרה איני מכירה אותך,וגם אם הייתי אין קשר כיוון שהנומרולוגיה מאוד מובנת ובניתוח נומרולוגי כל ידע קודם על אדם אינו משנה. ואספר לך סיפור בקשר לזה... יש לי חברה מימי לימודי בתיכון,חברה כזאת ששנים אנחנו בקשר יום-יומי, כשהתחלתי ללמוד נומרולוגיה כמובן שנסיונותי הראשונים היו על עצמי והקרובים לי... עשיתי לה מפה נומרולוגית והתגלו דברים שמאוד הפתיעו אותי,צדדים שכלל לא הכרתי בה ואפילו נראה לי שהכל שטויות... כמובן שהבאתי לה את המפה היא חייכה בהסכמה ואני תמההתי,מה? זה נכון? אני לא מכירה אותך ככה? אבל,מסתבר שעם הנומרולוגיה אי אפשר להתווכח והדברים היו נכונים... ואגב גם על עצמי למדתי בדרך זאת דברים שרק כאשר ראיתי אותם מול העיניים יכולתי לומר ואוו זה נכון... לגבי עתיד זיו אני מצטערת אך איני מגדת עתידות ועוסקת רק ביעוץ לענינים שמעסיקים אותנו כאן ועכשיו... חוץ מזה
ושוב
תמיד נעים לשמוע שהדהמתי ואני אפילו מסמיקה...
שפע ו
עינת

ziv26

New member
הסבר קל

אכן, בהתבלבלותך אין את אשמה היות ושכחת פרט אחד קטן: אני גבר!!! ואוטומטית, ביטוי זה אומר שאני אדם מגושם חסר יכולות קואורדינציה והבנה. רציתי לשלוח את פרטי בעילום שם, אולי בגלל חששותי שתגלי לעם שאני זה שעומד מאחורי פרשת בר און חברון ופרשת ווטרגייט. אבל, בהיותי גבר, שכחתי ששלחתי הודעה אחרת בשם הרגיל שלי וכך יצא מפי "אופססס" אחד גדול. כמו שאומרים: תפסתם אותי על חם!! אבל בדיעבד מסתבר שהשד לא היה נורא כל כך, לאור הניתוח שלך, אני יכול רק לומר שאם הייתי יודע שאני כזה הייתי כותב עלי ספר. נו טוב, העלתי פה סטרטאפ, אז אם מישהו מעוניין שיפנה אלי. 10 אחוז מהרווחים הולכים לכיס שלי ושאר ה 90 כנראה שגם כי הרי לא יהיה איל הון וצריך לחסוך החל מאתמול!! בנוגע לשאלה אם את מכירה אותי מפורום בליינדייט, פה שוב מתבלטת העובדה שאני גבר חסר יכולות הבנה. כשאמרת שאני "מפיק רוח חיים בפורום" (או משהו כזה, קשה לי עם מחמאות,בעצם לא, אז תמשיכי...), חשבתי שהתכוונת לפורום בליינדייט כי משם הכרתי את פורומך המוצלח עד מאד. וכמובן, כשטאי, האישה שאיתי, קראה את ההודעה שלך, היא ישר הבינה למה התכוונת ונזפה בי על בורותי כי רבה. אז הנה, הסברתי הכל, למרות שאני מעריך שאותו דפוס גברי ימשיך, ושוב לא יבינו למה התכוונתי, אבל ניחא, לפחות יש מישהי אחת בעולם שאוהבת אותי כמו שאני, עני (היא כבר מתחילה לחסוך לקניית אוהל) נ.ב אזהרה!! עקב חוות דעתך הפשוט מדהימה, צפי לעוד שאלות והפעם מכיוונה של גברת טאי ועליה, כל המרבה לספר הרי זה משובח. ושוב תודה עינת,
ו

עינת

New member
זיו מה שנותר לי לומר הוא שאתה מתוקק

וטאי מותר לי להגיד לו נכון? תשמרי עליו הא...
אתכם עינת

עינת

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אין שום סיכוי ../images/Emo6.gif

שתצדיק את קיומך,למה שיהיה?(רק לא לקחת את המשפט הזה ברצינות כן?) מה שבטוח שאת חותמך כאיל הון לא תשאיר
כיוון שמספרך אינו חומרי. אבל...הרי רק בגלל הויברציה המרגיעה שלך על הסובבים אותך שווה שתשאר בנינו
רגישותך מדהימה...אתה ידידותי ורץ לכל מקום בו נדרשת עזרה ואם מישהו סובל בסביבתך הקרובה ישר אתה סופג את כאבו,למרות שאתה משתדל להסוות את זה. טבע,טיולים ונסיעות ו...ים הם אלה שמרגיעים אותך. נפגע בקלות אבל סולח מהר,אינך שומר טינה. היי,תתחיל להאמין בעצמך בבקשה,למה אם לא אני באה לשים לך
אז מה? מצדיק או לא? (אין כל ספק שהבאת איתך עליצות ורוח חיים לפורום שבלעדיה תשובותי בדרך כלל ניתנות בנימה רצינית...)
שפע ו
עינת

ו ו א ו ../images/Emo12.gif

זה מדהים, הכל נכון, מילה במילה. אלו דברים שאני תמיד אומרת לו, אולי עכשיו הוא יאמין לי! יש רק בעיה אחת, רציתי להתחתן עם איל הון!

עינת

New member
טאי ../images/Emo51.gif

ו... אני ממש מצטערת שאיכזבתי אותך וטאי לא יהיה איל הון...
ובשבל כל
הוא יצטרך לעבוד קשה אבל מה שבטוח שיהיה לך איתו הרבה
ו..
מחבקת אתכם עינת

למעלה