הסבר קל
אכן, בהתבלבלותך אין את אשמה היות ושכחת פרט אחד קטן:
אני גבר!!! ואוטומטית, ביטוי זה אומר שאני אדם מגושם חסר יכולות קואורדינציה והבנה. רציתי לשלוח את פרטי בעילום שם, אולי בגלל חששותי שתגלי לעם שאני זה שעומד מאחורי פרשת בר און חברון ופרשת ווטרגייט. אבל, בהיותי גבר, שכחתי ששלחתי הודעה אחרת בשם הרגיל שלי וכך יצא מפי "אופססס" אחד גדול. כמו שאומרים: תפסתם אותי על חם!! אבל בדיעבד מסתבר שהשד לא היה נורא כל כך, לאור הניתוח שלך, אני יכול רק לומר שאם הייתי יודע שאני כזה הייתי כותב עלי ספר. נו טוב, העלתי פה סטרטאפ, אז אם מישהו מעוניין שיפנה אלי. 10 אחוז מהרווחים הולכים לכיס שלי ושאר ה 90 כנראה שגם כי הרי לא יהיה איל הון וצריך לחסוך החל מאתמול!! בנוגע לשאלה אם את מכירה אותי מפורום בליינדייט, פה שוב מתבלטת העובדה שאני גבר חסר יכולות הבנה. כשאמרת שאני "מפיק רוח חיים בפורום" (או משהו כזה, קשה לי עם מחמאות,בעצם לא, אז תמשיכי...), חשבתי שהתכוונת לפורום בליינדייט כי משם הכרתי את פורומך המוצלח עד מאד. וכמובן, כשטאי, האישה שאיתי, קראה את ההודעה שלך, היא ישר הבינה למה התכוונת ונזפה בי על בורותי כי רבה. אז הנה, הסברתי הכל, למרות שאני מעריך שאותו דפוס גברי ימשיך, ושוב לא יבינו למה התכוונתי, אבל ניחא, לפחות יש מישהי אחת בעולם שאוהבת אותי כמו שאני, עני (היא כבר מתחילה לחסוך לקניית אוהל) נ.ב אזהרה!! עקב חוות דעתך הפשוט מדהימה, צפי לעוד שאלות והפעם מכיוונה של גברת טאי ועליה, כל המרבה לספר הרי זה משובח. ושוב תודה עינת,
ו