מה זה אומר עלי?

gooly

New member
מה זה אומר עלי?

שלום לך ןחג שמח. פ:40 10 200 10 מ:30 60 200 10 ת.ל. 16.01.66

gooly

New member
תיקון

שלום רב,סליחה אבל אני חדשה בפורום פ-4 1 2 1 מ- 3 6 2 1 ת.ל.16.01.66 אבקש לדעת על המספרים שלי מה הם אומרים לגבי.מה זה אומר על זוגיות,בריאות,עבודה,משפחה,כסף. אני עומדת להינשא בעוד חודש וחצי -האם להשאיר את שם נעורי לשם משפחה החדש-1 2 2 1 2.

עינת

New member
גולי ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

שאלת שאלות שתשובה עליהן אינה תשובה לפורום כיוון שאם אענה על כולן עלי לעשות לך מפה נומרולוגית מלאה... אנא בחרי את הדבר שמעסיק אותך ביותר ואשמח לענות.
שפע ו
עינת

gooly

New member
שם משפחה

אבקש התיחסות לגבי שם משפחה עתידי האם כדאי לי להשאיר את שם נעורי או לא. האם אפשר לדעת על פוריות - הריון בשנה הקרובה..

עינת

New member
היי gooly ../images/Emo13.gif

דבר ראשון
לגבי הוספת שם המשפחה לשם נעורייך הרי שזה יכול להיות נפלא ואפילו מומלץ. לגבי הריון יכול להיות שעוד תספיקי לפני ינואר...כיוון שאת בשנה מאוד פוריה וללא הגנה הריון הוא כמעט ודאי...
שפע ו
עינת

gooly

New member
הבהרה

ראשית אומר תודה על תגובתך. רציתי לדעת האם טוב עבורי להיות רק בשם המשפחה החדש,ומה המשמעות?(בחורה דתיה אמרה לי כי זה לא טוב להשאר עם שם הנעורים) ומה המשמעות עבורי להיות עם שתי השמות כפי שהמלצת?

gooly

New member
,מחכה לתשובה

מחכה לתשובה על שאלתי האחרונה. רוצה גם לדעת האם תאריך ה- 14.11.01 הוא יום טוב עבורי? איך אפשר לעשות אצלך מפה נומרולוגית מפורטת .

עינת

New member
יום טוב למה? ../images/Emo12.gif

היי גולי
למפה מפורטת את יכולה להכנס להודעת המנהלת בראש הפורום ושם יש את מספר הטלפון שלי.התקשרי ונתאם פגישה. ובינתיים שיהיה לך יום נפלא עם המון
שפע ו
עינת

עינת

New member
גולי ../images/Emo91.gif

לצרף את שם המשפחה החדש ולא להוריד את שם הנעורים
מאוד לא טוב יהיה להשתמש רק בשם המשפחה החדש. מה שאותה בחורה דתיה אמרה היה מתוך בורות ולא לאחר בדיקה ... קיימות הרבה משמעויות אך כיוון שזה פורום לא אוכל לפרטן.
שפע ו
עינת

gooly

New member
מחכה לתשובות

מקווה שתעני לי על שאלותי הקודמות. בתודה והוכרה מראש.

למעלה