זה אומר שהשמאל חושב שהוא מעל לחוק!!!אם בית המשפט קבע שנתניהו יכול לכהן כראש ממשלה
והשמאל יוצא להפגנות כדי להורידו מהתפקיד?
לרבי מותר הכל למרות שהוא אתאיסטאם בית המשפט קבע שנתניהו יכול לכהן כראש ממשלה
והשמאל יוצא להפגנות כדי להורידו מהתפקיד?
זה אומר שביבי לוחץ.חחחזה רק מצביע על הצביעות הטיפוסית והשגרתית של השמאל והרל"ב. זועקים בקול ניחר ורוממות שלטון החוק בגרונם, אך הלכה למעשה פועלים להיפך. לא חדש. רק דוגמה נוספת.
יש בעיה קטנה בתיאוריה שלך . אותי לא כל כך מעניין אם ביבי ימשיך או לא. אני נהנה מזה שהוא ממשיך רק כדי לראות את השמאל והתקשורת סובלים .הרינגטון יודיע לכתוב יפה ..אבל לדעתי הוא מתנחם עם הכתיבה יחד עם אחרים שאולי בכל זאת ביבי יכול להמשיך..
אבל לא..לא תעזור הכתיבה ,צריך להאמין בלב שלם..
די לדבר על שמאל..השמאל לא קשור .ותאמין לי שאני לא שמאל.אני ימנית יותר ממה שחושבים החורזים .אבל אני רואה מה קורה ומקבלת אחלתה ההחלטות האלה איני שואפת.לדעתי די נגמר נמאס מכל ההחפשות על כל המדינה .ביבי צריך להתפתר .יש בעיה קטנה בתיאוריה שלך . אותי לא כל כך מעניין אם ביבי ימשיך או לא. אני נהנה מזה שהוא ממשיך רק כדי לראות את השמאל והתקשורת סובלים .
דברים מרתקים וחשובים, אבל כיצד הם קשורים למה שאני כתבתי?די לדבר על שמאל..השמאל לא קשור .ותאמין לי שאני לא שמאל.אני ימנית יותר ממה שחושבים החורזים .אבל אני רואה מה קורה ומקבלת אחלתה ההחלטות האלה איני שואפת.לדעתי די נגמר נמאס מכל ההחפשות על כל המדינה .ביבי צריך להתפתר .
תמשיך להנות .דברים מרתקים וחשובים, אבל כיצד הם קשורים למה שאני כתבתי?
כתבת שאני צריך להאמין כדי שביבי יישאר וכו'. אמרתי שלא כל כך אכפת לי אם הוא נשאר או לא. הסיבה שאני תומך בכך היא זו שכתבתי. קשר מיוחד אלייך לא היה, אבל בין אם את שמאל ובין אם את רל"בית, את מתנגדת, כך שאת בהחלט משתייכת לקבוצה שאני נהנה לראות מתעצבנת שביבי עדיין על כסאו .
ברור. אבל כל עוד זה נמשך, נהנים .אני גם נהנת לראותך שאתה נהנה
אבלללל ארוך לכל דבר טוב יש לא סוף חח לא חושב?
הוא לא כותב "יפה", הוא כותב באיצטלת ליברל כאשר בפועל הוא פשיסט מהסוג הגרוע ביותר.הרינגטון יודיע לכתוב יפה ..אבל לדעתי הוא מתנחם עם הכתיבה יחד עם אחרים שאולי בכל זאת ביבי יכול להמשיך..
אבל לא..לא תעזור הכתיבה ,צריך להאמין בלב שלם..
אשרייך על המחמאה . אם כבר להיות משהו, בהחלט עדיף להיות מהסוג ה.... ביותר בתחום .הוא לא כותב "יפה", הוא כותב באיצטלת ליברל כאשר בפועל הוא פשיסט מהסוג הגרוע ביותר.
ככל שמתקלפות הקליפות, מתברר שאתה בעוד כמה דברים : מהסוג הגרוע ביותר בתחום.אשרייך על המחמאה . אם כבר להיות משהו, בהחלט עדיף להיות מהסוג ה.... ביותר בתחום .
כן תרבנה הקליפות המתקלפות .ככל שמתקלפות הקליפות, מתברר שאתה בעוד כמה דברים : מהסוג הגרוע ביותר בתחום.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.