מה זה אומר?

מה זה אומר?

Please note that the mary-kateandashley brand is spreading to places all over the world, and you never know if the mary-kateandashley fashion line will pop up in your neighborhood! For news on where the mary-kateandashley brand is headed next, be sure to check this section frequently!

Mandyִ

New member
הנה התרגום

פחות או יותר- שימו לב שהחברה של מרי קייט ואשלי מתפשטת לכל מקום בעולםת ואתם לעולם לא תוכלו לנחש(או לדעת..) אם קו האופנה של מרי קייט ואשלי יקפוץ לשכונה שלך! לחדשות על איפה החברה של מרי קייט ואשלי הולכת להיות בקרוב, בדקו את ה"דבר" הבא מידי פעם- ואז אמור להופיע לך מקום שמראה לך איפה החברה תהיה בקרוב. מובן?
?

תרגום...

3.ארצות הברית 4..4הממלכה המאוחדת (אנגליה בקיצור) מקווה שעזרתי... נ.ב עכשיו אני הולכת למדצ"ים, נדבר כשאני יחזור, צ´אוצ´יטו!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifהממממ.....

בבקשה רשמו/ציינו שהמותג "מרי קייט ואשלי" נפרש למקומות בכל העולם, ואף פעם אי אפשר לדעת אם קן אופנת "מרי קייט ואשלי" יצוץ בשכונה שלך
לחדשות על איפה מותג "מרי קייט ואשלי" פונה הלאה, תבדקו את החלק הזה לעיתים קרובות

cartasf

New member
זה אומר

3. בריטניה!!! 4. ארצות אברית (או בקיצור ארה"ב)

תודה רבה ויש לי כמה דברים להראות

לכם הינה לכל מי שרוצה לדעת איך עושים את התיסרוקות שלהם ואת הכל .אבל יש בעיה זה רשום בצרפתית נידמה לי אז אם למישהו יש חבר שיודע ספרדית או שמישהו יודע ספרדית אז שיגיד לכולם כדי שגם הם ידעו הינה אחד זה קשור לעדשות של מרי קייט ואשלי לא ידעתי שהם שמות עדשות Radiance - FreshLook Freshlook Radiance rehausse l´éclat de la couleur naturelle des yeux tant clairs que foncés, sans la modifier. Les résultats sont surprenants et naturels. Lentille de contact à port journalier et renouvellement mensuel

למעלה