בגדול זה מי ששולטים בעולם ומנהלים אותו
הייתה תקופה פשוט שהתעסקתי עם תעשיית המוזיקה בעיקר בחו"ל ושם
הזמרים מייצגים אותם זה נושא מורכב ועולם אפל. אבל בכללי בלי להכנס לפירוט
תעשיית המוזיקה המטרה שלה לדרדר את הנוער.
הזמרים בקליפים מעבירים מסרים רעים לנוער כמו הפקרות מינית ושימוש בסמים ואלכוהול ( מיילי סירוס לדוגמא),
למרות שהרבה פעמים הזמרים לא אשמים. אם תחפשי באינטרנט תגלי שיש שם שיטות של שטיפת מוח ושעבוד אנשים
תחפשי על MK ULTRA/
יש זמרים שמצטרפים מרצונם ויש זמרים שנוצרו ככה דרך עבדות מהילדות אני לא רוצה לזעזע אותך יותר מידי
אבל בוא נאמר שמיילי סיירוס היא אחת מהן. מה שקורה זה שמתעללים בילדים מילדות דרך כל מיני שיטות ומזריקים להם
כל מיני חומרים והתוצאה היא שהם מפתחים פיצול אישיות כשהתודעה מתפצלת הרבה יותר קל לשלוט עליה ואז
האילוומינטי דואגים לפתח להם כמה פרסונות. למשל לביונסה יש את הפרסונה של סאשה ויש מלא דוגמאות למי שחוקר.
פשוט סאשה פירס היא מהפרסונות היותר מפורסמות.
בנוסף אחת המטרות של האנשים האילו היא לצמצם את האוכלוסייה האנושית . אין לי כוח להסביר אבל הם עושים את זה למשל
דרך הפלרת מים ( הרעלת המים בפסולת תעשייתית). חיסונים ( כל מי שיחקור על חיסונים יגלה שהם רק מזיקים וגם גובים קורבנות),
ועוד כל מיני שיטות. אני לא בקיאה בכל השיטות רק בחלק. גם כל התחום של האוכל המהונדס זה תכנון שלהם.
אם את רוצה חפשי עליהם חומר באינטרנט . עוד אחת מהמטרות זה יצירת ממשלה עולמית אחת שתשלוט בכל האנושות.
תקראי על הסדר העולמי החדש ואג'נדה 21. בישראל אנשים התאגדו בפייסבוק נגד האג'נדה בקבוצה
ישראל נגד אג'נדה 21. באגנ'דה הזו יעדיפו את הטבע על פני אנשים ואנשים יאוכלסו במקומות צפופים והטבע יהיה מחוץ לתחום כמו כן
[השליטה באנשים תגדל השליטה בילודה ובמלא תחומים נוספים. ככה שאם גם ככה אין חירויות פרט אנשים יהפכו לעוד יותר מוגבלים
בנוסף יש את קודקס אילומינטריוס שזה השליטה במזון שאם הוא יכנס לתוקפו בישראל אז בוא נאמר שכל הרפואת צמחים וויטמינים תצא מחוץ לחוק. תהיה הגבלה חמורה זה כבר קורה וקרה בארצות מסויימות כל הרפואה הסינית כל הרפואה שמתבססת על צמחי מרפא תפגע. וכמובן שהתזונה . אם אני זוכרת נכון ( אני פשוט כבר פחות מתעסקת עם הנושאים האילו כי אין לי אנרגיה וכי אני עסוקה בעצמי), אז גם חוות אורגניות לא יוכלו להתקיים במצב הזה ואנשים יוכלו לאכול רק מזון מהונדס. יש שם עוד מלא חוקים שיגבירו את תמותת האנשים אני פשוט כרגע לא זוכרת ולא עוקבת מחוסר באנרגיה