מה זה אין להם חיים לאנשים האלה ?

מה זה אין להם חיים לאנשים האלה ?

הסתכלתי ב - SharkScope על סטטיסטיקות של כל מיני שחקנים, כמו שחשבתי 80% מופסדים אבל הקטע המעניין שכל אלו שהם מורווחים הם מורווחים איזה דולר למשחק של BUY IN של 20 דולר בממוצע. כלומר שחקנים שיחקו שם 10,000 משחקים והם ברווח של $10,000 זאת אומרת שהם שיחקו הכי TIGHT שבעולם כמו רובוטים, אז אני לא מבין מה אנשים מחפשים שם, הרי כסף הם לא עושים וקשה לי להבין איך אפשר להנות כשמשחקים TIGHT כמו רובוטים כל הזמן.

b.o.b

New member
טייט = רובוטים, לוס = ?

אני מאמין שרוב האנשים שמשחקים פוקר מנסים כמה שיותר להשתפר, ניסיון זה חלק חשוב בעניין. הנתונים שלי לדוגמא, עד עכשיו היו : $1.81 פרופיט ל$8.59 באיין. בחודשים האחרונים : $8.53 פרופיט ל $10.73 באיין. יש שיפור, אפילו די משמעותי, בסיטאנדגו השיפור עוד יותר גדול, כמעט פי 2. אני מאמין ומקווה שזה רק עניין של זמן עד שיהיה שיפור גדול עוד יותר. הבנק רול שלי גם מתחזק ככה באופן די רציף. כן, אני משחק טייט, לא חושב שזה לא מהנה, אני פשוט חושב שזו השיטה הרווחית ביותר בטורנירים שאני משחק, ניסיתי שיטות אחרות, לא הלך כמו בצורה הזאת. מה סגנון המשחק שלך? ולמה אתה חושב שטייט זה לא מהנה?

LamLamos

New member
חח אתה שוכח משהו

רוב האנשים לא מפקידים ישר מאות דולרים בחשבון אני מתאר לעצמי וככה יוצא שאתה צריך לשחק הרבה מאוד משחקים על סכומים מאוד נמוכים עד שהבנקרול שלך יעלה ואז אפשר להרוויח יפה

למעלה