מה זה אינטייק?

מישהי163

New member
מה זה אינטייק?

יודעת שכמעט לא מגיבים לי. (לא מקובלת בחיים, לא מקובלת בפורומים). לא התמסכנות. עובדה מצערת.
בכול זאת - אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה אינטייק במרפאה לבריאות הנפש ואם כדאי לעשות את זה. דעה שלכם. לא "אתפוס אתכם במילה". הלכתי לפסיכיאטר של קופ"ח. לדעתו אני לא זקוקה לתרופות בכלל, גם לא הרסיטל 20 מ"ג שאני לוקחת. הצלחתי "לשאוב" ממנו את המידע שהתרופה משמינה, אם הבנתי נכון ותוהה אם לרדת לחצי.
כיוון שהייתי במצב רוח מזעזע, הוא הסכים לתת לי מכתב למרפאה לבריאות הנפש, שיקבלו אותי לשיחות פסיכולוגיות. אמר להתקשר למרפאה ושיעשו לי אינטייק.
מה זה?
תודה מראש

MidLIFEcRISIS

New member
או שאנחנו חיות ביקומים מקבילים

או שאת ממש ממש זקוקה למשקפיים (רצוי ורודים).
איך לא מקובלת בפורומים? כמעט כל פוסט שלך זוכה להרבה צפיות ותגובות, בפורום השכן השרשור הכי ארוך בעמוד הראשון הוא שלך!
איך את לא רואה את זה?

אינטייק זה סוג של ראיון היכרות - ישאלו אותך שאלות על החיים שלך, משפחה, הבעיות מהן את סובלת ולאחר מכן יתאימו לך טיפול ומטפל. לא מחייב שהמטפל שעורך את האינטייק גם יטפל בך אח"כ. את חייבת לעשות את זה אם את רוצה להתחיל טיפול (ואת רוצה להתחיל טיפול
)
בהצלחה!

MidLIFEcRISIS

New member
ולגבי השאלה שלך למטה

אני לא ממש בקיאה בפרטי הרפורמה, אבל ממה שהבנתי רשימת האבחנות שמופיעה בתיק הרפואי שלך תכלול גם את הנפשיות אם תהיינה כאלה(לדוגמה דיכאון קליני)
בכל מקרה יש חיסיון על חומר רפואי אלא אם כן את חותמת על ויתור סודיות ולמקום העבודה/משרד התחבורה או כל משרד אחר אין שום גישה למידע הזה.
השיחות עם הפסיכולוג חסויות לחלוטין, וכל עוד את לא מאיימת באופן קונקרטי לפגוע בעצמך או באחרים חל איסור מוחלט לחשוף את תוכנן.
לגבי איכות הטיפול - הרבה מטפלים עובדים גם במערכת הציבורית גם באופן פרטי ונותנים את אותו טיפול מסור למטופלים שלהם
זה תלוי במטפל ובקשר שלך עמו ולא במסגרת.

על אינטייק כבר ענו לך

על השורה הראשונה אני יכולה רק לצטט לך את המשפט "רגשות הם לא עובדות". ואם זו לא התמסכנות, אני לא יודעת התמסכנות מהי. ממליצה לך מאוד מאוד לשנות את הגישה הזאת. היא תבוסתנית, מרחיקה ממך אנשים, ואולי חשוב יותר מכול - אינה נכונה.

למעלה