מה זה "אלטרנטיבי?"

Shusho

New member
מה זה "אלטרנטיבי?" ../images/Emo69.gif

אני לגמרי רצינית עם השאלה. בעקבות כל השינוי בפורום והזהות שלו, התחלתי לחשוב על "מה זה אלטרנטיבי" בשבילי. הגעתי למסקנה שהאלטרנטיבי שחשבתי שהוא אלטרנטיבי בשבילי בגיל 15 (שחור, מטאל) הוא לא אותו אלטרנטיבי מגיל 18 (גות'\ מחוכים) והאלטרנטיבי כפי שאני רואה אותו עכשיו בגיל 22 (כל דבר שאי אפשר למצוא בחנויות, ובכלליות לא להכנע לטרנדים ודעות של אנשים אחרים אלא לפתח טעם יחודי) לא דומה בסגנון שלו בכלל למה שחשבתי בהתחלה על "אופנה אלטרנטיבית". גם לכן השתנתה הזהות של "האלטרנטיביות" במהלך השנים? מה זה המושג "אלטרנטיבי" בשבילכן היום?

NyaPrawr

New member
וואי, עברתי בול את אותו תהליך כמוך

רק במהירות גבוה יותר. בגיל 13 רציתי להיות ילדת-מטאל-שחור-בעיניים-וחולצות-להקה-וסניקרס. בגיל 14 רציתי להיות ילדת אימו. בגיל 15 עברתי תקופת פרוטס משונה שהתאפיינה בטעם מפוקפק וצבעוניות יתרה. בגיל 16 הייתי לגמרי בקטע של גות'. בגיל 17 התעדנתי או משהו, והגעתי בערך לנקודה הסופית שאת הגעת אליה- שאלטרנטיבי זה לא להכנע למה שה"אופנה" מכתיבה לך לקנות או ללבוש, לא להתפשר על למצוא את הדברים שאת אוהבת רק בגלל שאין את זה בכל חנות, לשמור על מקוריות ועל טעם אישי. כמובן שגם מחוכים, גות', מטאל וכו' זה אלטרנטיבי, אבל אני חושבת שאופנה אלטרנטיבית מכלילה בתוכה הרבה יותר מסתם סגנון אחד..

Aussie Girl

New member
אלטרנטיבי בשבילי

זה להיות בעלת סגנון יחודי ושונה מאחרים. אני לא נגד לקנות בחנויות סטנדרטיות ובכל חנות אני מחפשת בגדים מגניבים אבל לבישים (ולא סתם יושבים בארון לפעם באלף שנה שאני אצא לאיזו מסיבה אלטרנטיבית) אבל האינטרנט פתח בפני עולם שלם של אפשרויות ולא רק בבגדים אלא גם באביזרים ונעליים שיכולים לשנות הופעה "רגילה" להופעה אלטרנטיבית. לא יכולה להגיד לגבי שינוי הזהות כי אני מגדירה את הסגנון לבוש שלי אלטרנטיבי רק בשנה-שנתיים האחרונות ובינתיים הוא רק מתפתח לאותו כיוון פחות או יותר.

svety

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין

אני מאמינה שאלטרנטיביות היא בעיקר בראש. אלטרנטיביות היא פשוט לא ללכת אחרי העדר, ואם כן ללכת אחריו, זה אחרי מחשבה מעמיקה ושאר ירקות.

Fanty S

New member
אלטרנטיבי בעיני

מתחלק לשניים. 1. דברים שאין בחנויות מיינסטרימיות, כמו מחוכים, חצאיות טוטו, שמלות בעיצובים מעניינים כמו הל-באני או תלבושות סייבר-גות' או סטימפאנק וכו'. 2. לקחת דברים שיש בחנויות ולגרום להם להראות שונה, וללבוש אותם גם ביומיום. אני לא אוהבת את הרעיון הזה שאנשים קונים בגדים יפים ואז לובשים אותם פעם ב300 שנה לחתונה. אני לא אומרת לצאת עם שמלת קוקטייל לקניות, אבל כן להתלבש יפה יותר מטי שרט וג'ינס מדי פעם, זה כיף :)

אני נזכרת ש ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

עינב פעם פרסמה פה איזו תמונת לבוש שלה, כשהיא יצאה "כולה" לספריה, והתהדרה בלוליטה. כביכול זאת יציאה פשוטה, אבל גם לדברים הקטנים האלו - כשמשקיעים זה ממש מספק.

ZombifiedArbok

New member
אני חושבת שזה בגלל

שאני מזמן כבר לא מחפשת "סיבה" להתלבש יפה, אני פשוט לובשת מה שמתחשק לי. כמובן שאם אני הולכת למקום שדורש מראה מסוים [כמו ראיון עבודה], אני אלבש משהו שיותר מתאים לסיטואציה... אבל אם אני סתם יוצאת מהבית, אני לא עושה חשבון לאף אחד. העיקר שאני מרגישה בנוח עם עצמי. D: בהתחשב בעובדה שיש אנשים שלוקחים בחשבון תגובות היפוטתיות של הסביבה כשהם מתלבשים בבוקר [ואני מכירה כאלה, לצערי], דפוס המחשבה שהזכרתי קודם הוא כשלעצמו אלטרנטיבי. B:

למעלה