מה זה אמצעים אנרגטיים ?

release89

New member
מה זה אמצעים אנרגטיים ?

לדעתי, הפרעת קשב ADD קשורה גם להתמכרות וגם לרגישות יתר. יש לי הפרעת קשב ADD ואישיות מתמכרת (לרוב לסיגריות) ויש לי רגישות יתר לקול. קולות מסוימים גורמים לי לעצבים שלי לרתוח. הסיבה להתמכרות היא חרדה בצורות שונות. החומר אשר המכורים משתמשים בו, כמו סיגריות, מזון, קוקאין וכדומה, ישככו את החרדה לרגע או לזמן מה. ניתן להתגבר על ההתמכרות הפיזית הממשית לחומר בתוך 3 ימים בזמן שהגוף משחרר את הרעלנים, אבל רגשי החרדות או תשוקה לחומר הממכר יכולים להישאר למשך שבועות, חודשים או אצל כמה אנשים לכל ימי חייהם. אנשים שהתגברו על התמכרות אחת למשל אלכוהול, נוטים לשכך את החרדות שלהם עם התמכרות אחרת, כמו עישון סיגריות או אכילת יתר. לעתים קרובות אדם עם רגישות יתר נושא יותר חרדה מאשר אדם "נורמלי" וזו הסיבה שלחלק יש נטיה גבוהה להתמכרות לשיכוך החרדה. אני שמעתי שיש אמצעים אנרגטיים לצמצום חרדה חיוניים בטיפול בהתמכרויות. ישנן גישות אחדות אשר שנראה שעוזרות יותר מאשר אחרות. ורציתי לדעת מהם אמצעים אנרגטיים ?

גישות אנרגטיות אינן נדונות פה בפורום

כאן אנחנו דנים בגישות מבוססות מדע וחשיבה מערבית. אם גישות אנרגטיות זה מה שמעניין אותך, אני מציעה לנסות בפורומים על ADD או רגישות חושית, או באתר "באופן טבעי" שם יש דיונים וגם מטפלים בגישות אנרגטיות. בהצלחה.

release89

New member
גם זו תשובה כי לא היה לי בכלל מושג מזה

וחשבתי שזו שיטה מדעית. מה שמעניין אותי הם דברים שבפיתוח מדעי ולא שיטות אנרגטיות.

מכון אברהמסון גומל ועושה זאת בהצלחה כבר שנים

שלום לך, אכן יש אמצעים שונים היכולים לעזור בגמילה מהתמכרויות שונות. בארץ יש את מכון אברהמסון הנעזר בגמילה מסיגריות או בגמילה מגלוטן וסוכרים באמצעים אנרגטיים. הגמילה נעשית בתהליך ראשון שאחריו אתה מוציא מהגוף שלך ומהתזונה\ריאות את החומר הממכר ויש להם אחוזי הצלחה מאד גבוהים והם נותנים תגבור בטיפולים נוספים לפי הצורך לאורך כל השנה. התשלום שם גבוה, אך מתקזז בהחלט עם מחירי הסיגריות השנתיות.. דבר איתם אם זה מעניין אותך ואני יודעת על שיפור ניכר בקשב אחרי ניקוי של הגוף מהרעלים של הסיגרית, שהמפורסם שבהם הוא חומר מעכב בעירה בשם שגם פוגע בבריאות ובקשב. הסתכלתי על התרגום שלך שהבאת גם לכאן ואכן המתמכרים נוטים להתמכר ליותר מדבר אחד, או להחליף להתמכרות אחרת, אבל יש דרך לעזור בכך. אין לי אחוזים לצערי במכון אברהמסון.. אך אתה מוזמן לנסות. גגל אותו ובשנייה תגיע לשם

אופס ברח השם של אנטימוני - מתכת רעילה בסיגריה

אנטימוני, בתפקיד של מעכבת בעירה, מצויה במזרונים ובסיגריות. מתקשרת לגלוטטיון ומנטרלת אותו וגורמת לירידה של גלוטטיון בגוף ולתופעות לוואי שונות. סימני הרעלה יכולים להיות עייפות, חולשת\עייפות שרירים, אנמיה, כאבי גב, כאבי ראש, טעם מתכתי בפה, בחילות ועוד. נמצאת בשימוש רב בתעשיית הטקסטיל כדי למנוע שריפה במפעלים הסיניים.. כל הבדים\בגדים החדשים מלאים בה, אבל הרבה יותר מכך- בסיגריות.

למעלה