מה זה בדיוק הגועל-נפש הזה

aviron

New member
מה זה בדיוק הגועל-נפש הזה

עם הבאנר המעצבן הזה - שמפריע לי - ואני מאמין שלכולנו - של "סלקום"? תגידו, תפוז. אתם השתגעתם? להתראות עד שהבאנר המפריע הזה יעוף מכאן.

חחחחחחחח מה תפוז

מוכן לעשות בשביל כסף..... דרך אגב טיפ קטן אולי אתם יודעים אולי לא בכל מקרה אמור להיות X מצד שמאל למעלה ללחוץ עליו ואז הבאנר יסגר... אם הוא לא מופיע ללחוץ על F11 ואז אתם תראו את ה-X תלחצו עליו ואז לחזור לתצוגה רגילה ליחצו שוב על F11 בתקווה שעזרתי במלחמה... ברי

noaaaa

New member
הצלחתי,אבל זה כל הזמן חוזר

א ו ף!!! ברי,מה אתה אומר לאלה ששואלים אותך אם לנסוע להודו עכשיו?

ברור שאני אגיד להם לא לטוס לשם...

אם הם ישאלו לדעתי בוודאי שאמליץ להם לא לנסוע... הרי זה דבר דבילי לנסוע למדינה שהיא על סף מלחמה ועוד מעצמה עם אטום ביד... אם ארה"ב,קנדה,גרמנייה,אוסטרלייה,ובריטניה קראו לאזרחיהן לעזוב את הודו ולשוב הבייתה האו"ם מפנה את אנשיו משם מי אני שאני אמליץ להם לנסוע???? זה באמת לא יהיה מעשה חכם בתקופה זו.... ומה את אומרת נועעעעעעעעה? אם היית מתכננת לנסוע לשם עכשיו מה היית עושה? טסה או לא? ברי

aviron

New member
לא X , לא F11 , לא בטיח.

מה אני אגיד לכם: כנראה עושים עלינו ניסוי עד כמה אנחנו יכולים להיות פריארים ולהמשיך להכנס לםורומים בצורה שכזוץ הכנסו למשוב ותראו כמה גולשים (רבים מאד) מבקשים להוריד זאת , קראו תגובת המגיבים מתפוז - ותבינו שאנחנו לא נורמלים שאנחנו גולשים בפורומים - עם הפרסומת המסריחה הזו שהצליחה להוציא אותי משלוותי.

Yossssssi

New member
עם אינטרנט סקיריטי

אפשר לחסום את כל הפירסומות המעצבנות האלה.. מה שאגב, גם מעלה את מהירות הגלישה... אחלה תוכנה, ממליץ לכולם בחום..

למעלה