מה זה בדיוק הסוד?

מה זה בדיוק הסוד?

מה מכיל הספר? מדבר על נושא אחד או על כמה? בבקשה הסבר...

הסוד וכוחו של התת מודע באופן הכי בסיסי

מדברים על כך שאתה בונה לעצמך את המציאות שאתה חי בה. להגיד- אין סיכוי- מוביל בסופו של דבר לכך שלא ישאר סיכוי. כמו היקום אתה מורכח מעוצמה אנרטית עצורה שאתה צריך ללמוד לתעל אותה על מנת להקרין אותה ליקום- ולקבל את הבקשות שלך כמו הד. הסוד- וכוחו של התת מודע- מספקים לך כלים לכוון העוצמות שלך- כשהבסיס לכל הוא אהבה ופעולה מתוך אושר ולא מתוך אומללות

סמיי314

New member
אפשר לומר

שזה כמו נבואה שמגשימה את עצמה. אם אתה חושב ומרגיש שלילי גם מה שיקרה יהיה שלילי, אך אם תחשוב ותחוש חיובי והכי חשוב תפעל למען מטרתך ותאמין, דברים חיוביים יקרו ואפילו ניסים. אפשר לסכם במילה אחת: אמונה! סמיי /tapuzforum/images/emo205.gif

eoren37

New member
זה בדיוק ככה

לא צריך לקרוא את הסוד בכדי להבין את זה. זה ידוע וזה קורה כל הזמן וזה מורגש בכל רבדי החיים. מחשבה יוצרת מציאות. חושבים טוב , הכל טוב. גם אם אתה מרגיש על הפנים ושואלים אותך לשלומך. תגיד: מצויין, לא יכול להיות יותר טוב. ותראה ותתחיל להרגיש מצויין וזה גם מקרין על הסביבה.

זאת אמונה תפלה ישנה

ולפני שהולכים לעשות לי לינצ' רק בגלל הכותרת.. אני מזמין אתכם להיות פתוחים ולתת צ'אנס, מה הטעם להתגונן? דבר שהוא באמת אמיתי אי אפשר להפריך במילים, ואי אפשר לאיים עליו.. ואני שואל אתכם.. האם אתם רוצים באמת לדעת את האמת, או שאתם רוצים לצאת להגן בכל מחיר על הדת שלכם? תיהיו פתוחים. זאת אמונה תפלה עתיקת יומין שאומרת שמה שאנחנו חושבים מתגשם. שום דבר חדש. עוד שהיינו ילדים וקרה משהו רע אז חשבנו שזאת אשמתנו איכשהו.. שבגלל שחשבנו על זה הבאנו את זה על עצמנו. למען האמת זאת אמונה שנמצאת עמוק בתרבות שלנו, בלי להגיד אותה במילים.. אנחנו מאמינים שכל מה שקורה- קשור אלינו. הסיבה שכל כך הרבה אנשים נתפסו לסרט "הסוד" בכזאת קלות ומהירות היא כי זה משהו שהם גם ככה חשבו איפהשהו בתוכם כל החיים.. שהם אחראים למה שקורה בעולם ובחיים. כמובן שבסוד מביאים את זה מהפן החיובי, שאם תחשוב דברים טובים אז דברים טובים יקרו.. שזה גם משהו שתמיד האמנו בו.. אם קורה משהו טוב אנחנו מרגישים בעלי ערך! כי זה חייב להיות קשור אלינו איכשהו ובטוח עשינו משהו טוב. אם קורה משהו רע אנחנו מרגישים חסרי ערך, כי זה גם חייב להיות קשור אלינו .. ובעצם איבדנו את המהות האמיתית שלנו ששוכנת מתחת לצורות המתחלפות והארועים של העולם. זאת מיתולוגיה ישנה מתקופת הדינוזאורים! חלקכם אולי חושב שהוא מצא את הגביע הקדוש בזה שהוא מאמין שהמחשבות שלו יוצרות את המציאות, אבל אחרי כמה זמן שמתעסקים בזה (עבדכם הנאמן), מגלים שלמען האמת זה עוד תיק שרובץ לך על הכתפיים, זה עוד אחריות, עוד שליטה.. זה ההיפך הגמור מלהיות חופשי .. זה מחזק את הטירוף שלנו בשליטה ובהשגה של דברים והיצמדות לרעיונות וקונספטים שגדלנו עליהם. הייתי ממשיך ומרחיב .. אבל אני צריך לזוז.. רק אסיים בזה שהעולם הזה לא שייך לכם, והחיים שלכם לא שייכים לכם.. רק כשאתם מתמסרים לזה, מרפים מהשליטה, עוזבים את האחיזה ומרשים לעולם להתנהל מעצמו ולחיים שלכם להתנהל מעצמם ברכות.. רק אז אתם רואים כמה שהחיים שלכם כבר מושלמים. ואז אתם מגלים שאינכם כלל צריכים למשוך דברים, או ליצור מציאויות, כי ניתנה לכם מציאות שאפילו בחלומותיכם הפרועיים ביותר לא יכולתם לבקש. אתם כבר חיים בתוכה עכשיו .. פשוט איבדתם פרופורציה עם כל הרעיונות האלה על השגיות שאתם כבר לא רואים את נס החיים.

למעלה