מה זה בדיוק הפורום הזה?

מה זה בדיוק הפורום הזה?

זה גם כזה פורום של פמינסטיות שלא מעניין אותם כלום חוץ מלשנות את כל המילים בשפה שיתאימו לדעות שלהן? יש אקדמיה אחת והיא קובעת את הכללים ולא כל מיני אנשים כמוכם שמי שמכם?! מה אתם ממציאים מילים? מה חסרות מילים בשפה שלנו? היא מספיק יפה ועשירה גם בלעדיכם!!!

ג שם

New member
אני רק אורחת

ולא יכולה להסביר מה זה הפורום אבל באמת העלית שאלה יפה, של האם יש מילה עברית ל"פמיניסט". רק בחרת מן דרך משונה להעלות אותה אגב, ראשי התיבות של שמך הם עו"פ, אז עופה לך עורב

hillelg

New member
באמת לא בסדר

שאנחנו פוגעים בקדושתה של האקדמיה.

זה נראה לך מצחיק?

לך אין דברים קדושים? אתה מוכן שכל אחד ידבר איך שבא לו וכל פורום אינטרנט יחליט על העברית? אתה נראה לי שומר מסורת, איך אתה יכול להסכים לדבר כזה?! נראה לי שמישהו צריך לטפל בנושא. זה בנפשנו!!

תּמר

New member
האקדמיה, כבודה במקומה מונח

אבל האם כל הציבור, או לפחות רובו, אכן דובר את שפתה? האם היא דוברת את שפתנו?

כבעלת כנף אחת לחברהּ

מי פגעה בך, עורב יקר? מי גנבה, באמצעות חנופה זולה, את חריץ הגבינה שהשגת בעמל רב? מי גרמה לך להיות כל כך מריר וכל כך מלא שנאה? חזור למאורה שלך, טרול.

אהבתי את ההומור

אבל יש דברים רציניים. תרנגולות כמוך לפעמים גורמות לי להתעצבן. סליחה על הטון התקיף אבל זה באמת מעצבן אותי. אולי לכם זה לא חשוב כל כך, אבל אני לא ארפה!!

מוגג

New member
קודם כל

יש מילה לטרול תרדן - המטריד ת'רדים עד שאומרים לו "תרד ממנו" אבל הוא תר ודן ומטריד בכל עניין. ולהבא , פשוט אל תענו לו והוא יעוף מאליו. אני עף למסיבה. פורים שמחים לכל!

ראיתי

גם בפורום הנקרא "תרבות" כאלה שמנסות לחנך את השפה, ויש פה עוד בתפוז ובכלל לא חסר באינטרנט ( האקדמיה קבעה "מרשתת" אבל לא רבים מכירים את המילה) כאלה פורומים לנשים. אבל למה לפגוע בשפה? אחרי אלפיים שנות גלות סוף סוף יש לנו מדינה שעברית שפתה, למה לקלקל?

מוּסקט

New member
עורבא פרח

לא מקלקלים - משתמשים. וכשמשתמשים קורים דברים וחלים שינויים. הם לא לרוחך? אל תקבלם - אתה לא חייב. דרך אגב, רציתי לשאול האם אתה מדבר בח' וע' כמו שצריך? האם אתה מבדיל בין הברות ארוכות להברות קצרות? האם אתה מבדיל בין ת' ל-ט' בהגייה? לא? למה קלקלת גם אתה??

גנגי

New member
אני שמחה לראות, יקירי,

שאתה אוהב נשים. עובדה, אחרת לא היית בא לפורומים לנשים. אם תרגיש גברי מדיי אתה יכול ללכת, אנחנו נבין ונסלח.

מתוקון

אני שמח לגלות שערכת היכרות עם המילה "מרשתת". בוודאי תשמח לשמוע שכל מי שמבקר פה בפורום יותר משבועיים וחצי, מכיר את המילה, וחלקנו גם משתמשים ב"מרשתת" מידי פעם למען תפארת המליצה, וכהוקרה לחינניותו של התחדיש. וזה
לכבוד פורים העומד בפתח (מה אתה עומד שם בפתח? כנס! קר בחוץ!) מי מכם יודע אם תהיה צהלולה בתל אביב?

YAYA15

New member
פסימי

מעצם היותך עורב נהוג לחשוב שתהיה שלילי ואכן אתה הולך בעקבות הסטיגמה שאומרת שעורב זה משהו רע אמה-מה ( אימצתי מגנגי ) עורב זו חיה חכמה מאוד ואינה קשורה כהוא זה לדברים שליליים. אז אנא ממך או שתהפוך למשהו יותר אופטימי או שתחליף סוג של ציפור. תנסה קוקיה - למה קוקיה אתה שואל ובכן אין לה מושג איפה היא שמה את כל ילדיה... מצד שני אולי זה דבר טוב

למעלה