מה זה בחירת העורך עם תמונה של גביע?

זאת אומרת אתם מתערבים לטובת מי שחפצה נפשכם

ובזה אתם נותנים יתרון לכל מיני מתחרים? אני חושב שזה נוהג פסול ולא הוגן. למרות שאני בטוח שהפעם אני זוכה בתחרות בהליכה.

Bezalel P

New member
זאת אומרת שמי שזוכה להמלצה יידע על כך

וכל מי שנכנס אליו לבלוג יידע על כך גם לאחר שההמלצה ירדה.

תאמין לי שזה לא נכון בכלל,לא כל מי שזוכה

להמלצה יודע על כך. עליי המליצו כמה פעמים ולא זכיתי לראות את בחירת העורך. אני לא קטנוני אבל לפחות אל תסלף דברים

Bezalel P

New member
הכוונה היא למומלצי הבלוגיה, לא המלצות הגולשים

חוץ מזה, התוספת הזאת חדשה והתחילה לפעול רק לפני שבוע.

אז זה מחזק את מה שטענתי,התערבות לא הוגנת

של הבלוגיה. שיהיה לך בהצלחה בניהול הפורום.

Bezalel P

New member
לא הבנתי מה לא הוגן כאן

אתה הראשון שמתלונן על החידוש הזה.

אני הראשון בעד חידושים,לא על זה אני מתלונן

צורם לי שאתם מקדמים פוסטים שפחות פופולרים מאחרים. אצלי למשל כרגע יש 30 בלוגרים שאהבו את הסיפור שלי לתחרות ולא ראיתי מישהו מהעורכים בבלוגיה שנתן דעתו על כך. ופוסטים פחות אהובים נכנסים לקידמת הבמה. אולי זה חבלי קליטה קשים אצלכם טוב לא נורא חג שמח.

Bezalel P

New member
אני חושב בדיוק הפוך ממך.

לדעתי דוקא רשומות פופולריות פחות זקוקות שאני אפנה אליהן את אור הזרקורים. אני מחפש רשומות מוצלחות שנחבאות אל הכלים ולא זוכות לרגע התהילה.

יש משהו במה שאתה אומר,אבל גם פוסט פופולרי

ראוי לפי דעתי להכרה של העורך. צריך לאזן בין מה שאתה טוען... לשלב הכרה בפוסט פופולרי שאהוב גם ע"י המשתמשים לבין כמובן רשומות שנחבאות אל הכלים. תודה על הסובלנות.

Bezalel P

New member
איזון היא מילת המפתח לקיום האנושי.

אני משתדל לעשות כמיטב יכולתי. חג שמח.

Tali1912

New member
גבר גבר

וואלה איזה תוספת בחרתי לך <כמו לשאול מופז> לעניין, אני בעד קידום בלוגים פחות מוכרים פחות חשופים אבל עדיין מנוסחים ברמה. אני מנצלת את הבמה של "גולשים ממליצים" לרשומות או בלוגים <לא הרבה> אבל כשאני מנצלת את הקטגוריה אני אעדיף לבלוג שהוא לא חשוף הרבה ובכל זאת יש שם רשומה מעניינת לבינתיים נכנסו שתי המלצות שלי לשם המלצה שלישית לא שם למרות שאני חושבת שהבלוג היה מגיע לו חשיפה.

Tali1912

New member
גבר גבר כאן אני חולקת עליך

הבול הזה התווסף השבוע, וגם לי יצא השבוע לגלות אותו כשמו לי בבלוג.

Tali1912,אני מאמין שכל פוסט הוא יפה וראוי

אבל דרך בחירת העורך להמלצה על רשומה מסויימת צורמת לי. לא נראה לי שפועלים על פי פרמטר מקובל שבו פוסט פופולרי והכי אהוב מקודם . כמו שאמרתי לבצלאל,אולי זה קשיי חבלי קליטה.

Bezalel P

New member
אני רואה כמעט את כל העדכונים בבלוגיה

מן הסתם אין לי זמן לקרוא את כל הרשומות במלואן.

למעלה