מה זה בכלל מקובלים\לא מקובלים?!

DirTyBiTch

New member
מה זה בכלל מקובלים\לא מקובלים?!

אני זוכרת שהשתמשנו במושג הזה כשאני הייתי בכתה ג'! עכשיו אני בכתה י' ואני שואלת- יש עוד דבר כזה בכלל?! ילדים עוד מתעסקים בזה? מה זה בשבילכם מקובלים? מה זה לא מקובלים? יש כאלה שיש להם הרבה חברים יש כאלה שיש להם פחות חברים- מה זה אומר? זה אומר שמי שאין לו מעל 4 חברים הוא "לא מקובל"? או שהוא מנודה מהחברה? ושילדים מציקים לו? ומי שמקובל אז יש לו הרבה חברים וכולם אוהבים אותו (ויש גם כאלה שאולי מפחדים ממנו?) כשאני הייתי ביסודי לא הייתי "מקובלת" היו לי לפחות 2 חברות...ואף אחד לא היה שם עליי..זה הטריד אותי, כמובן אבל כשעברנו את היסודי פתאום הבנתי שזה לא כל כך חשוב כמה חברים היו לך ביסודי ומי היית ביסודי- לאף אחד לא אכפת! אלה דברים שעוברים עם הזמן- אתם חושבים שבכתה י"ב או בצבא למישהו יהיה אכפת אם הייתם מקובלים ביסודי או בחטיבת ביניים או בתיכון? לא! אז לכל אלה שמוטרדים מזה שאין להם מספיק חברים ושהם לא מספיק פופלרים בכתה- תעזבו את זה! אל תיתנו לדברים כאלה להטריד אותכם הזמן עובר ואנשים משתנים ואם אתם לא נמצאים בחברה גדולה בהפסקה זה לא סוף העולם יש הרבה דברים שאפשר לעשות גם אם אתם לא נמצאים בחבורה של 10 ילדים

S H I L G I

New member
באמת לרובנו אין את זה../images/Emo176.gif

אנחנו פה בשביל לעזור לאלה שיש את זה.

את פשוט טועה

תמיד היה ותמיד יהיו מקובלים ובלתי מקובלים. כל עוד יש אנשים שהם קצת שונים ומוזרים וכל עוד יהיו את האנשים שיצחקו ויטפלו לחלשים מהם תהיה את בעית המקובלות.. וזה לאו דווקא נובע מכמות חברים אלא לפעמים בגלל תכונות הבנאדם כמו ביישנות וכדומה. ותתפלאי, נושא המקובלים והפחות מקובלים ישאר איתך עד יב` ואף ממשיך בצבא. אם את לא רואה את זה או שאת מכחישה אה שאת אטומה.

למעלה