מה זה בעצם...

LINKIN PARK!!!

New member
מה זה בעצם...

מה זה בעצם מאטריקס? אני מתכוון מה פירוש המילה, לא מה הפירוש לפי הסרט, כי ראיתי את המילה מופיע בעוד מקומות, אז בבקשה תעזרו לי. אמיר

TomerZimmermann

New member
matrix = מטריצה

הדבר המעצבן הזה שלומדים בבית ספר (אם אתה ב-י"א). למעשה זה טבלה של מספרים לדוגמא: מאטריקס חד מימדי 1 2 43 54 83 93 2 7 מאטריקס דו מימדי 56 34 72 83 35 5 55 45 34 98 וכן הלאה וכן הלאה...

IC4

New member
וואווה אתה דפוק :)

רשמתי פעם הודעה מה הפירושים של MATRIX וכשקוראים אותם אתה מבין למה המילה "מאטריקס"(=שם של סרט באסוסיאציה ראשונית) כל כך מתאימה לסרט (עד כמה שזה כל כך ברור מאליו) אבל מה לעשות הסוכנים נראה לי השמידו את הפתק שהיה רשום לי עליו מה הפירושים זה משהו כמו: מקור שבו גדלים דברים ; רחם ; ועוד ארבעה פירושים שאני לא זוכר שרובם דומים האחד לשני אם מיחסים אותם ללמה הסרט קרוי ככה :/ מצטער שאין ביכולתי עזרה

TomerZimmermann

New member
פששש... לא ידעתי

לא היה לי מושג... תמיד הכרתי רק את הפרוש שאני נתתי. בדקתי עכשיו במילון וראיתי את שני הפירושים 1) מה שאמרתי... 2) קרקע בה משהו מיוצר זה פחות או יותר בתרגום חופשי. בכל אופן. בהחלט שם מעולה לסרט, גם הפירוש השני שההקשר שלו ברור מאליו וגם הפירוש הראשון בו משתמשים לבסיסי נתונים שונים (לדוגמא, המסך הירוק של המאטריקס היא למעשה מטריצה)

RedStorm

New member
מה באמת???

אני הייתי בטוח !!! כל הזמן שזה מטריצה -- מערך דו מיימדי ..

למעלה