מה זה ברטוב?

מצב
הנושא נעול.

שורצי

New member
מה זה ברטוב?

מה זה ברטוב?
שלום, שמעתי שמזכירים "ברטוב" בקשר לבעיית זרע (וריקוצלה). מה זה ואיפה זה?

רחל5

New member
זה לא "מה זה" זה "מי זה".

מה זה ברטוב?
זה לא "מה זה" זה "מי זה".
פרופ´ בר-טוב הוא ביולוג מאוניברסיטת בר-אילן שפיתח שיטה לבחירת תאי הזרע המשובחים מתוך מנת זרע. לטענתו, לזרעונים הנבחרים יש סיכוי גבוה יותר ליצור הריון בר-קימא... אההה... בר כבר אמרתי? לא קשור ספציפית לוריקוצלה. כן קשור למורפולוגיה גרועה במיוחד או להפלות חוזרות על רקע בעית זרע.

שורצי

New member
תודה לרחל5 ועוד שאלה

מה זה ברטוב?
תודה לרחל5 ועוד שאלה
הי, תודה על התשובה. יש לנו מורפולוגיה גרועה במיוחד... איפה מיישמים את השיטה הזו? איך מגיעים לזה?

אולה *

New member
אני מצרפת לך קישור

תודה לרחל5 ועוד שאלה
הי, תודה על התשובה. יש לנו מורפולוגיה גרועה במיוחד... איפה מיישמים את השיטה הזו? איך מגיעים לזה?
אני מצרפת לך קישור
למעבדה של ברטוב. אתם יכולים ליצור קשר עם המעבדה ולעשות בדיקת זרע אצלו. אפ אני לא טועה רק 2 רופאים עובדים עם המעבדה, והשיטה לא מקובלת ע"י הרבה רופאים בארץ. גם אצלינו מדובר בבעית מורפולוגיה - 0-2%, והרופא שלנו - פרופ´ רונאל - מאוד סקפטי לגבי השיטה. אני רוצה להדגיש, שאני לא ממליצה או לא ממליצה על השיטה, רק מביאה את כל התמונה.

שורצי

New member
אולה, תודה רבה ושיהיה לך בהצלחה!

אני מצרפת לך קישור
למעבדה של ברטוב. אתם יכולים ליצור קשר עם המעבדה ולעשות בדיקת זרע אצלו. אפ אני לא טועה רק 2 רופאים עובדים עם המעבדה, והשיטה לא מקובלת ע"י הרבה רופאים בארץ. גם אצלינו מדובר בבעית מורפולוגיה - 0-2%, והרופא שלנו - פרופ´ רונאל - מאוד סקפטי לגבי השיטה. אני רוצה להדגיש, שאני לא ממליצה או לא ממליצה על השיטה, רק מביאה את כל התמונה.
אולה, תודה רבה ושיהיה לך בהצלחה!

ורדה 1

New member
100% הצלחה אצל ברטוב

מה זה ברטוב?
100% הצלחה אצל ברטוב
לא התכוונתי בכללי, אלא ספציפית אצלנו. אנחנו עברנו 9 מחזורי IVF ללא הריון ובאמצעות מיון מורפולוגי אצל ברטוב השגנו הריון במחזור העשירי. כשעידן היה בן 8 חודשים עשינו עוד טיפול ושוב הצלחנו בפעם הראשונה. לצערנו ההריון לא החזיק מעמד, ועכשיו אנחנו בעיצומו של טיפול נוסף. כמובן ששוב אנחנו עושים אצל ברטוב. פרופ´ ברטוב, כפי שנאמר, איננו רופא. הוא עובד עם ד"ר ברקוביץ´, קופ"ח מכבי (או פרטי), שהוא רופא צעיר ומקסים. הוא בודק את כל התיק בפרטי פרטים ולכל אחת מתאים את הטיפול שלה לפי הרבה שיקולים. הטלפון לקביעת תורים אצל ד"ר ברקוביץ´ הוא 03-5324161, והוא עושה את הטיפולים בהרצליה מדיקל סנטר. הבדיקה אצל פרופ´ ברטוב עולה כ-500 ש"ח, ומיון לכל טיפול בנפרד עולה כ-2000 ש"ח. קופות החולים לא מחזירות כסף על הטיפול היקר ואפשר לנסות כל מקרה לגופו לכתוב מכתב ולהתחנן להחזר... אנחנו הצלחנו לקבל החזר של כמה גרושים. משום מה קופות החולים וכך גם רוב הרופאים בארץ ומחלקות IVF בכל בתי החולים (חוץ מהרצליה) חושבים שהשיטה הזו היא "חרטה ברטה". לנו יש הוכחה בת שנה ורבע - שינסו להתווכח עם זה!!! בהצלחה!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה