מה זה ג'נדרקווירים?

ליזי133

New member
אני אישית לא לגמרי מתחבר/ת להגדרה הזאת

כי ג'נדרקווירים גם יכולים להרגיש גם גבר וגם אישה, או לפעמים ככה ולפעמים ככה, וחלק מהג'נדרקווירים מרגישים כמגדר אחר ונפרד... (ואז בעצם זה כמו "המין השלישי")

ליזי133

New member
אני אישית לא לגמרי מתחבר/ת להגדרה הזאת

כי ג'נדרקווירים גם יכולים להרגיש גם גבר וגם אישה, או לפעמים ככה ולפעמים ככה, וחלק מהג'נדרקווירים מרגישים כמגדר אחר ונפרד... (ואז בעצם זה כמו "המין השלישי")

lily kane

New member
אני מבין את הסבר שלך

אבל שוב צריך לזכור שזה נושא נזיל כל אחד רואה ומקבל אותו כצורה אחרת
יש בי ג'נדרים שעבורם הם לא מגדר שלישי אלא כל הזמן נעים בין מגדר אישה לזכר ברמה של 100 אחוז זכר ו100 אחוז נקבה בכול פעם.

אני חושב שיש מקום לכול הדעות ושזה נושא רגיש שאין בו אמת אחת

lily kane

New member
דבר ראשון

אם האידאל שלך ברמה מסוימת הוא ללא סממנים גופניים.
אני חושב שדווקא ההגדרה שלא הועלת של א-מגדרים מאוד עשויה להטיב עמך אולי חיפוש בגוגל ועוד מקמות על חסר מיניות אמורים לתת עוד מקורות תמיכה ונראות .

lily kane

New member
הו תודה

זה מונח שהוא די חדש עבורי אני מאמין שזו הפעם השנייה שאני שומע עליו בכלל ולמעשה פעם שנייה מכאן אני מוכרח להגיד שעם תוכלי להדגיש מה ההבדלים המהותיים בין Neutrois לא-מגדריים.

כמובן שאת לא חייבת אבל אני תמיד שמח ללמוד ואעריך את זה.

lily kane

New member
תודה רבה

אני אקרא גם את הכתיבה מאחורה
אבל גם הייתה חשובה לי הדעה והראייה הייחודית שלך
שנראית לי מעט יותר ייחודית ואישית.
וכן, גם לא מסכימה באופן של מאה אחוז עם ויקיפדיה.

DickLa סיסי

New member
מה זה ג'נדרקווירים?

היי
מה זה ג'נדרקווירים?
מישהו שלא נראה לא כמו גבר ולא כמו אשה?
או אנשים שגמישים במיניות שלהם?
(אני ב"רגיל" נהנה להיות בחור אבל במיטה למשל מפנטז על משחקי שליטה בהם מי שאכיר תחנך אותי להיות אשה שלה...)

ליזי133

New member
ג'נדרקווירים זה

א/נשים שלא מרגישים/ות גבר או אישה, או שמרגישים/ות גם וגם, או לפעמים זה ולפעמים זה.
הם/הן יכולים/ות להיראות שונה, זה כבר תלוי ברצון של כל אחד ואחת איך הם/הן נראות/ים ואיך הם/הן מבטאים/ות את המגדר שלהם/ן.
גמישות במיניות גם תלוי בכל אחד ואחת לדעתי.
נסה לקרוא את הערך בויקיפדיה ואולי בתיאור של הפורום, הערך בויקיפדיה כנראה יכול להסביר יותר טוב.
וברוך/ה הבא/ה!

lily kane

New member
שאלה לא במקום

אני מאמין שיש מספיק פורמי שליטה וסאדו שיכולים לעזור לך
אבל הפורם הזה בא לתת לא/נשים תמיכה.
ולא להפוך לפאטיש של מישהו.

שוב אם אתה מרגיש שיש ברצון המיני /מגדרי שלך חלק מבעצם זהות רחבה יותר מזכר או נקבה ואתה מעוניין לשתף בחלק מהתחושות (רצוי בצורה לא גרפית מידי כי אני די בטוח שלאתר תפוז יש הגבלות) אתה מוזמן.

DickLa סיסי

New member
מה הקשר?

יש "כללים" למיניות?
ואם אני כן ככה במיטה אבל מחוץ למיטה לא?

lily kane

New member
יש הגדרות לא כללים

וכן לנשים גם עם מגון הגדרות שאולי השם לא מייצג אותם אבל מרגישים כאן בנוח תמידי יהיה מקום

מה שלא סבבה זה לצפות אוטומטית שיהיה פה תשובה לשאלות בסגנון של "היי זו הפנטזיה המינית שלי תעזרו לי לממש אותה/איפה אפשר לממש אותה"

א/נשים שלא עוברים מגדרית חווים מספיק אלימות מינית

orald

New member
הקשר הוא שאתה מדבר, כרגיל, על מיניות.

פה מדברים על מגדר. מבחינתך כל זה רק פטיש מיני של שליטה, השפלה, ריגוש של "היפוך תפקידים" של החברה ההטרו-ציסית והנורמות הכפויות שלה. זה לא הרגשה של אופי פנימי, זה רק צחוקים במיטה.
מותר צחוקים במיטה, אבל זו לא מהות הפורום.

בקיצור אתה מחפש סאדו בתחום השליטה וההשפלה, וזה לא הפורום לכך(גם פורום טרנסג'נדרס וחברים שאתה מבקר בו לפעמים עם אותן שאלות ממש לא קשור למשחקי המיטה שלך), והמלצות על איפה למצוא נשים שישלטו בך שמורות לפורומים שמתעסקים במיניות, בייחוד בתחום הבדס"ם.

אבל אתה נהנה לשאול את זה כל פעם, אני יודעת, אז כנראה סתם כתבתי לך, ולא בפעם הראשונה, היכן ללכת לחפש את ריגושייך.

למעלה