מה זה ג'נדרקוויר?

maayani2295

New member
מה זה ג'נדרקוויר?

היי

אני מעין, נעים להכיר!
ביסקסואלית חביבה שמתעניינת מאד במגדרים ונטיות מיניות. בפורום של הביסקסואליות שממנו הגעתי יש בצד שמאל של המסך קישורים לכל מיני פורומים אחרים.
ראיתי ג'נדרקווירים, נדלק מתג הסקרנות ונכנסתי פנימה. חיפשתי את המונח בויקיפדיה ונותרתי מבולבלת.
מה זה ג'נדרקוויר לדעתכם? מה זה ג'נדרקוויר בשבילכם?

בשתי מילים

אם את/ה לא סגור על הזהות המגדרית שלך, כלומר את/ה מרגיש חלקית אישה חלקית גבר, או לפפעמים אישה לפעמים גבר. לא בהכרח קשור לנטייה המינית שלך
אז את/ה ג'נדרקוויר
הרבה מהם/ן מדווחים שהם לא הרגישו / מרגישים התאמה למגדר ולתפקידי המגדר שהם אמורים לחיות בו, בדומה לטרנסג'נדרים
אני אוסיף שהרבה א/נשים הם גבריים יותר או פחות ונשיים יותר או פחות, אבל כשזה ברמה חריגה או שמפריעה לתפקוד תקין כגבר/אישה, זה כבר קווירי

אסור3

New member
הי.. מה זה רמה חריגה?

אני לכאורה כן אישה, עוברת כאחת.
אבל לא מרגישה כך עם עצמי..
זה לא שאין נשים שיותר גבריות ממני אבל מגדירות עצמן כאישה ללא בעיה.

ליזי133

New member
אני מסגימה איתך, אני חושבת....

כלומר- יצא שכמה פעמים חשבתי, שאולי אניבכלל לא ג'נדרקוויר ואולי אני בכלל 'אישה' כמו שכאילו 'אמור להיות' או משהו כזה... כי אני מתנהגת הרבה כמו בת ורגיל כזה וכו'.... אבל סה"כ, גם עם זה שיש נשים יותר 'גבריות' ממני, אני לא ממש מרגישה 'אישה' ואני לא ממש מגדירה את עצמי ככזאת. אז אני חושב תשזה חלק מהמהות של ג'נדרקוויר.

Apikachu L

New member
יש הרבה הגדרות

המועדפת עלי היא אדם שהראייה העצמית שלו את עצמו ואת העולם היא כלא גבר ולא אישה - אלא משהו אחר. לפעמים גם וגם, לפעמים לא זה ולא זה, לפעמים מגדר שלישי, לפעמים חוסר מגדר וכו'. ג'נדרקוויריות היא מונח מטריה במובן הזה...

למעלה