מה זה דלתא

אוריא

New member
תמונה של דלתא.

הנה התמונה. אני השתמשתי בגודל של 4-5 ס"מ, בצבעים אפור וירוק. אשמח לדעת איפה עוד אפשר לקנות אז חוץ מאצל עזרא.

rondadon

New member
אבל זה לא דלתא תקוע לו בפה...

זה רפלה! ואם זיהתי כון אז זה רפלה מגנום...

S K I P E R 2

New member
צודק בהחלט

מצטער שלחתי את התמונה הלא נכונה ואכן אתה צודק בדג הנ"ל תקועה בכבוד רפלה מסוג " מגנום " של חברת " רפלה "

אוריא

New member
אינטיאסים וטונות.

שלום ל-skiper2, קודם כל ברוך הבא לקהילה שלנו. כעת לעסק, אם אני מבין נכון משמך אתה סקיפר. האם אנחנו יכולים להסיק מכך שאת כל התמונות האלה, שמוציאות לנו את העיניים, אתה דג מיאכטה בלב ים ולא מהחוף? פשוט שיהיה פייר....

S K I P E R 2

New member
תשובה לשאלה

קודם כל תודה על קבלת הפנים הלבבית אכן נכון הנני בעל יאכטה וסקיפר וכל הדגים נתפסים על ידי ז´רז´ור בלב ים תשובה מפורטת יותר רשמתי אתמול במענה לשאלה שנשאלתי.

היאכטה

חברים, אדון/גברת הסקיפר... אולי אפשר מתוקף היותך בעל.....או בעלת יאכטה לארגן הפלגה למען חווית זרזור משותפת לפני בוא גנרל החורף וסיום עונת הטורפים. ובכך אולי להקים ניצנים ראשונים של מפגש חברי מועדון. קצת יותר פרטים על היאכטה,גודל ונתונים נוספים ואו נכונות בכלל לשתף אותנו בחוויה שכזו... ותבואו על הברכה ...
דודי הדייג.

S K I P E R 2

New member
היאכטה

שלום לדודי הדייג כפי שאתה בוודאי יודע להיות בעל יאכטה זה בדיוק כמו להיות בעל בית ו/או בעל מכונית ו/או בעל משרד פרטי ולא לכל אלה אנו מכניסים ככה פתאום אנשים לא מוכרים נחמדים ככל שיהיו. לשם כך זקוקים אנו לזמן כדי לבנות מערכת יחסים בסיסית ככל שתהיה אבל עם הרבה אמון. בקשר לנתונים על היאכטה וגודל והשימושים שאני עושה בה אשמח לפרט בהמשך. סקיפר

למעלה