מה זה הגשם הזה?!

aRia09

New member
מה זה הגשם הזה?!

אני מירושלים ורציתי להבין מה הולך פה... מתי רואים אותכם אצלנו עוד פעם? אי אפשר לעשות פה הופעה מ-ד-ה-י-מ-ה ולהשאיר אותנו רק עם זכרונות מעולים (והאמת גם עם הדיסק סוף סוף)... לא ש-FIGHT REBEL SUN יצא לי מהראש מאז אבל עדיין לא יפה להשאיר אותנו ככה עם טעם לעוד... ויש הרבה. קיצר אני מקווה שתהיה עוד הופעה בקרוב כי כבר מתגעגעים אהה ומשהו אחרון.. ממש כיף בזמן האחרון לראות את הסטיקר שלכם בכל מקום!

parnar

New member
אני לא ראיתי את הסטיקר פעם אחת

טוב נו... אני לא מירושלים

הי הי!!! בלי הכללות!!!!!

באמת יש בכל מקום סטיקרים זה ממש נחמד:] יש לי מטרה לשים ליד כל סטיקר של קולולוש בירושלים סטיקר של פאנקנשטיין.. :]

MenDelSonspirit

New member
אם את צריכה עזרה תגידי...

אבל קודם תני סטיקרים של פאנקנשטיין P= וד"א, לא רואים כ"כ הרבה קולולוש בי-ם. קצת על עמודי חשמל ככה בעיר וזהו...

MenDelSonspirit

New member
סטיקר סבבה ביותר

אבל אני מעדיף את הקודם עם האיש שרץ בתוך הקולולוש :) מגניב-ללוש!!!

OriWinokur

New member
יש תאריך חדש להופעה בירושלים

בראשון לאפריל יתקיים ערב התרמה לעמותת מאיר פנים שזו עמותה שמחלקת אוכל לנזקקים. הם אירגנו ערב מגניב ביותר שבו יופיעו: מארש דונדורמה , תזמורת המגרב , FUNSET וקולולוש. הערב יתקיים בצוללת הצהובה וכל ההכנסות יהיו קודש לעמותה...... חוץ מזה מתוכננות עוד שתי הופעות גדולות ומיוחדות בירושלים - פרטים בקרוב.............

Funky Giraffe

New member
עזבי שטויות מארש דונדורמה בלאגנים

התזמורת שהשתלטה על רחובות תל אביב

aRia09

New member
יששש...

גם תרומה.. גם קולולוש... מה יכול להיות יותר טוב? רק שאתם לא עובדים עלינו עם הראשון באפריל...
בקשר להופעות אני מחכה לשמוע עוד פרטים... וואי איך מתאים לי עכשיו ככה חודש עם קולולוש כל יום! :)

למעלה