מה זה הדבר הזה "סוג של סלב"

niya

New member
מה זה הדבר הזה "סוג של סלב"

שלא מפסיקים להראות בפרומו של ערוץ 10 לקראת השידור של טריני וסוזנה???

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק! האישה הזו פשוט אפשה ברמה כזו, שממש כואב לי לראות את הפרומו הזה (ולא רק בגלל העובדה שלא מפסיקים לשדר את זה)

"אני סוג של סלב גם בקניון" למה? כי את עושה שם קניות? איזו מין הגדרה זו "סוג של סלב" - ועוד עם תנועת היד הלא ברורה הזו, כאילו היא מבריגה נורות בשתי הידיים גם יחד...

מה דעתכןם?

סוג של סלב=מובטלת=כלומניקית

כמו השותפה של אלכס מ"היפה והחנון"
מדי פעם אני רואה את אלכס ממהר עם פה פעור(נשאר חנון) הוא חייל שיוצא התחנת רכבת דרך הקניון. קיבל שרוך ירוק על הכתף.

גרתי שם 7 שנים ומעולם לא שמעתי עליה

היא סלב במינוי עצמי. סוג של מניקוריסטית/פניסטית אולי.

niya

New member
סוג של הפרעת אישיות, האישה הזו...

אני חייבת לומר שיצא לי לראות את רוב התכנית - היא לחלוטין מופרעת. אני בעיקר מרחמת עליה...

@יעל@

New member
קצת בדיליי

אבל היא באמת טיפוס

ראיתי את התוכנית. האישה בת 44 ומתלבשת כמו בת 16. מכנסונים כאלה וגופיה שבה כל הגב פתוח.

היא באמת קצת מסכנה - היא ספרה שהיה לה (או שיש לה) סרטן והיא לא רצתה לעבור טיפולים כדי שהשיער לא ינשור....

גם הבת שלה בת 15 וכבר הספיקה לעשות 3 ניתוחים פלסטים.

אח"כ כשטריני וסוזנה לקחו אותה לקניון ושאלו עוברות אורח איך היא לבושה, הן ענו כמו מישהי זולה, ולא רצו להגיד את המילה זונה. ההיא לקחה את זה נורא קשה, תכלס זה באמת מעליב אבל מה חשבת שיגידו שאת לבושה מהמם? גברת את בת 40+! התלבשי בהתאם לגילך!

ואח"כ כשעשו לה את המהפך? היא בוכה כמו ילדה קטנה. נכון שהן יכלו לבחור לה שמלה יותר צבעונית, סולידית, בלי נצנצים, אבל היא ממש לקחה את זה קשה. "אתם שקרנים" היא אחמרת למשפחה שלה שאמרו לה שהיא לבושה יפה. בכתה כמו ילדה בת 4. אפילו הבת שלה אמרה לה שהיא מתנהגת כמו ילדה קטנה.

מסכימה שאפשר לרחם עליה.

למעלה