מה זה הדבר הזה???

נופ ר

New member
מה זה הדבר הזה???

חיפשתי אחר קופסת הספוג מסירת הלק של אורלי ובחיפושי באיביי נתקלתי בדבר הזה... כמה שהסתכלתי בתמונות וקראתי שוב ושוב, לא הצלחתי להבין איך זה פועל?? זה שווה משהו?? זה נמכר גם בארצות הברית וגם במזרח הרחוק בכל מקרה אם יש למישהי איזה משהו מגניב להסרת לק קלה יותר כי לי נמאס מהמסיר לק ם הצמר גפן והשיפשופים המעצבנים וכל הליכלוך, אשמחלהמלצה נייל סאקר???

b o t t e n

New member
יש פה משהו דומה- זה דרק!!

לא ממש התעמקתי איך זה עובד, אבל רק מיששתי והתפרק לי ביד.

b o t t e n

New member
../images/Emo6.gifדרעק-חרא.

כמו שכתבתי ממש לא מבינה איך זה עובד. אבל זה מתפרק בקלות ונראה שמתקלקל מהר כל הפלסטיקים שם.

נופ ר

New member
חחח הבנתי מה זה הדרעק הזה

טוב אני אוותר על הרעיון אוף אם מישהי רואה את הקופסת ספוג הזאת של אורלי באיזור כפר סבא רעננה אני ישמח אם היא תדווח!!! הקופסא הזאת עולה הרבה כסף באיביי ובטראנס דיזיין הם אמרו לי שזה גדול מדי ולכן הם לא יכולים לצרף לי את זה למשלוח!

יפעתיקו

New member
../images/Emo110.gif

בקניון ערים בכפר סבא בסניף של אפריל ליד הסופר פארם יש את זה

נופ ר

New member
בסדר אבל זה שווה משהו בכלל??

כמה זה עלה באפריל? איך זה עובד?

Ultra marine

New member
אני קניתי באפריל נתניה (את האחרון...)

עובד מעולה. עם הגליטרים לוקח קצת יותר זמן. אבל מתרגלים. בכל מקרה, מה שאני אוהבת זה שלא נתקעים לי שאריות של צמר גפן וגם שנגיד אם פישלת בציפורן אחת והלק עדיין רטוב באצבעות האחרות את יכולה להסיר את הלק מהציפורן הבעייתית ואף אחת מהאחרות לא תושפע מזה (עם צמר גפן זה היה סיוט הייתי מחכה לייבוש מלא של כל שאר הציפורניים ואז כל התהליך היה ארוך ומייגע מידי) בכלל הפרצדורה הרבה יותר נוחה, קלילה, פחות מלכלכת ומסריחה..

Ultra marine

New member
לא..

רוב הלקים שלי כהים (יחסית) וממש לא מתלכלכות לי האצבעות (משהו שהיה קורה עם חוסר תשומת לב בהסרה עם מסיר לק + צמר גפן) אגב, הרבה זמן רציתי לכתוב לך - כל הכבוד על הירידה במשקל

נופ ר

New member
הבנתי, תסלחו לי חשבתי שאתן מדברות

על הנייל סאקר או מה שזה לא יהיה רק עכשיו נפל לי האסימון שאתן מדברות על הקופסה של אורלי מחר אני ילך לרננים אני מקווה שאני אמצא את זה! תודה לכן בנות

למעלה