מה זה ההפך מאהבה?

מה זה ההפך מאהבה?

שלום, רוב האנשים חושבים ששנאה זה ההפך מאהבה אך זו טעות. ההפך מאהבה זה אדישות או אפטיות. אני מתבונן פה על מה שכותבים אלו שמתנגדים ליהדות וכמה אנרגיות הם משקיעים בלנסות ולהפריך את הבלתי ניתן להפרכה ואני אומר לעצמי איזה יופי שהם לא אדישים. אולי דווקא בעקבות המלחמה שלהם תהיה להם את הזכות גם לחזור בתשובה.

Governor

New member
"אני מתבונן פה על מה שכותבים אלו

שמתנגדים ליהדות" טעות. היהדות האמיתית היא immaterial (מונח מוצלח במיוחד עקב כפל המשמעות שגלומה בו עקיצה). ענינים אימטריאליים אינם ניתנית להפרכה. הם גם אינם ניתנים להוכחה. אני חולק על הפאגאנים היהודים המציגים טענות יודוצנטריות מטריאליות, ומראה שהן מופרכות. "כמה אנרגיות הם משקיעים בלנסות ולהפריך את הבלתי ניתן להפרכה" שוב טעות. הטענות היודוצנטריות של הפאגאנים מופרכות _בקלות_, מן הסבה שאינן מבוססות כלל וקל לפוררן. אין לי כבר עבודה, מכיוון שאין אנו רואים טענות יודוצנטריות חדשות. עיקר העבודה כעת הוא מכאני ומתמצה בהצגת הפרכה מחדש על טענה פאגאנית שכבר הופרכה, אולם מוצגת מחדש כאילו לא נטחנה כבר עד דק. "אני אומר לעצמי איזה יופי שהם לא אדישים" שוב טעות. לא מדובר בהעדר אדישות, ולא ברור מה לטענתך הוא ההפך מאדישות. מדובר בעבודה מכאנית של הפרכת טענות פאגאניות יודוצנטריות. הרי לא תחריש אם מאן דהוא משמיע באזניך שטויות. "אולי דווקא בעקבות המלחמה שלהם תהיה להם את הזכות גם לחזור בתשובה" טעות אחרונה לסיום. לבטח התכוונת לומר "אולי דווקא בעקבות המלחמה שלהם תהיה לנו את הזכות גם לחזור בשאלה". קרא זאת כדי להבין מה טורד, עד טרוף, את מנוחת הפאגאנים... 28439232

למעלה