מה זה היובש הזה???????? נרדמתם???????
E eranpes4 New member 14/3/05 #4 אם הפועל פ"ת תנצח את תיראי את כל הפורום חוזר לחיים. יאאלה פ"ת תביסו אותם!!!
R RED OR DEAD BS New member 14/3/05 #5 אני עסוק מעל כל הראשששששש נקווה לניצחון של פ"ת. נ.ב את התוצאות למחזור ההימורים תקבלו מאוחר בלילה או מחר.
אני עסוק מעל כל הראשששששש נקווה לניצחון של פ"ת. נ.ב את התוצאות למחזור ההימורים תקבלו מאוחר בלילה או מחר.
R RED OR DEAD BS New member 14/3/05 #6 כוס אחתק רק דיברתי אחד אפס להפועל ת"א משחק מכור ינעל ראבקקקקקקק
מ מתתיהו הגדול New member 14/3/05 #7 יורדים ליגה חח לא חשובבבבבבב נעלה אולי שנה הבאה!! וקשהההה לסגור פער של 5 נקודות אז אל תגידו עם ועם ועם
יורדים ליגה חח לא חשובבבבבבב נעלה אולי שנה הבאה!! וקשהההה לסגור פער של 5 נקודות אז אל תגידו עם ועם ועם
R RED OR DEAD BS New member 15/3/05 #8 1:1 דקה 93 נגמר המשחק אלוקים רוצה להשאיר אותנו במתח השנה, יאללה הביא לי קצת תקווה.
מ מוצארט New member 15/3/05 #9 אני כאן אחרי שקמתי היום ב-5 בבוקר לעבודה, ועכשיו חזרתי מחזרה של התזמורת שבה אני מנגן. לאחרונה נהייתי בנאדם עובד, אך אל דאגה, עוד ארבעה חודשים לערך, אני מסיים את העבודה המועדפת, ואז אהיה שוב בטלן חופשי ומאושר
אני כאן אחרי שקמתי היום ב-5 בבוקר לעבודה, ועכשיו חזרתי מחזרה של התזמורת שבה אני מנגן. לאחרונה נהייתי בנאדם עובד, אך אל דאגה, עוד ארבעה חודשים לערך, אני מסיים את העבודה המועדפת, ואז אהיה שוב בטלן חופשי ומאושר