מה זה הסקר הזה ?!?

geostant

New member
מה זה הסקר הזה ?!?

אני מוחה ! נאצלתי להצביע שאני גר ברשות הפלסטיקאית... בגלל שאין את האיזור שלי ! אני מוחה !

geostant

New member
לא נכון...

השרון זה עד צומת בית-ליד בדיוק... משם ועד חדרה זה עמק-חפר (ורוחב מהים ועד באקה אל גרביה - ערבים בקיצור). אחר כך זה חדרה שזה כבר נחשב סמי-צפון... ומבערך עתלית זה צפון...

geostant

New member
שמתי לב שיש לך הרבה בעיות...

כבה את ה-FW אם יש לך... או שתנקה את ה-CATCH או שתנקה את ה-REGISTRY או שבכלל (הכי קיצוני - הכי מומלץ לך
) תפרמט הכל בלי לעשות גיבוי לכלום ולהתקין מחדש...

eranavni

New member
מה?

מה זה FW מכבים אותו ? מה זה CATCH ואיך מנקים אותו ? מה זה REGISTRY ואיך מנקים אותו ? נ.ב ניסיתי ריסט זה גם לא עזר ובקשר לכותרת מה לעשות אני בנאדם מתוסבך ולגבי פירמוט את זה אני יודע

geostant

New member
הו הו הו...

דווקא פירמוט זה הדבר האחרון שאתה צריך לדעת... אתה לא יודע מה זה REGISTRY ו-CATCH ? פששששש..... איזה הישגים יש לך. FW- FIREWALL אם יש לך כזה (ואני משער שאין לך) אז תכבה אותו כמובן הסיכון עליך ולא עלי. לניקוי CATCH עשה זאת. באינטרנט אקספלורר > TOOLS > INTERNET OPTIONS > DELETE FILES אתה לא יכול לפספס את זה
ואל תתיאש אם זה לוקח איזה 5-10 דקות... זה תלוי במחשב שיש לך ובגודל שהוגדר עבור ה-CATCH.

eranavni

New member
בבקשה

אני מתחנן תעזרו לי מה שג´יאו הציע לא עובד יש עוד אפשרויות (חוץ מפירמוט)

geostant

New member
פנה לסוכן הנסיעות שלך...

הוא יארגן זאת בצ´יק צ´אק.

eranavni

New member
חחחחחח

נו רציני זה מאמת דחוף לי אני רוצה לצביע בסקר ואני לא יכול

geostant

New member
אייל מציע לחלק את הארץ אחרת...

צפונית לתל-אביב דרומית לתל-אביב + ההצעה שלי תל-אביב צפון עמק-חפר
רשות פלסטיקאית חו"לניקים

d@r121

New member
יש בקושי 10 אופציות

ואי אפשר לדחוף את כל המדינה לסקר אחד (אומנם לי דעת הערבים זה יהיה אפשרי אבל הס מלהזכיר דעה פוליטית ;-D) ובגלל שאייל היה איתי במסרים (תורידו גם אתם וכן זוהי פרסומת סמויה) ככה הוא הציע לחלק את ארצנו הרעיון המקורי היה צפון דרום מרכז שטחים התנחלויות וחו"ל אבל זה היה כללי מידי עוד הצעות? ד
ר

PingPong18

New member
דור... תשאיר את זה ככה...

חלוקה יותר פרטנית מזה אי-אפשר... כאילו כמובן שאפשר אבל אז נצטרך לרשום כל עיר... זאת חלוקה טובה וכל אחד יבחר לפי האיזור שבו הוא נמצא או שהוא הכי קרוב אליו...

eranavni

New member
כן

חיפה והקריות ת"א והסביבה ירושלים והמרכז אילת והנגב והגליל ( עליון + דרום ) מה דעתך?

למעלה