מה זה הסקר הלא קשור הזה

Passion4Life

New member
מה זה הסקר הלא קשור הזה ../images/Emo35.gif

שרידן או קיי??? כאילו מה הקשר פה?? אם כבר צ'ריטי או קיי... למה לא, תיכף יהיה סקר: פילאר או סימון? קצת הגיון בבקשה בסקרים... Passion4Life

מרTIMMY

New member
למקרה שלא הבנת

הפורום הזה בנוי מ2 מחנות נפרדים - שהם גם אויבים בדם! מחנה#1: מחנה קיי (נסיכת הפורום/הסדרה) מחנה#2: מחנה שרידן (נסיכת הביצה) כפי שראית אני שייך למחנה קיי - אבל כבר הזכרתי ששרידן היא נורא נחמדה, נראית טוב וקל להסתדר איתה) אך אני עדיין במחנה שלי. מלכת הפורום ללא עוררין היא אייבי! לאיזה מחנה את/ה משתייך/ת?

Passion4Life

New member
מה זה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

2 מחנות נפרדים
מה זה הטימטום הזה
ודבר שני, אני בן. דבר שלישי, אלה הדמויות שאני הכי אוהב: בכללי כולם דמויות מעולות כן? אבל אלה אני הכי אוהב: אייבי (כפרה עליה-מושלמת !!!), ת'אביטה, טימי. אז לאן אני משתייך

Principesa Reut

New member
אני מצטערת אם זה טמטום בעיניך...

בתחילת דרכו של הפורום היו כאן המון ויכוחים על שרידן או קיי. לא חיפשתי קשר בין דמויות, בסך הכל רציתי לסכם אחת ולתמיד מי הדמות השולטת בפורום... אז יש אנשים שהכי אוהבים את קיי וכאלה שהכי אוהבים את שרידן. אין לי מושג למה אבל יצא שאוהבי קיי הם שונאי שרי ואוהבי שרי הם שונאי קיי... מובן

python 4

New member
זה לא מטומטם ולא טיפשי.

זה כמו בפוליטיקה: יש את מחני אוהדי קיי (ימין) ומחנה אוהדי שרי (שמאל) ויש את הקולות הצפים שעוברים מפה לשם. אז אם פעם בארבע שנים שואלים את כולם אם הם ימין או שמאל, למה פה בפורום אי אפשר לשאול מדי פעם אם אנחנו בקיי או בשרי?

moran14h

New member
3 קבוצות מרטימי ...3 קבוצות..

יש את הקבוצה (אם הכי מעט אנשים אבל קבוצה) של אנשים שאוהבים גם את קיי וגם את שרידן...

מה הטעם לעשות סקר כזה?

זה לא יישב שום דעה, כי מי שמעדיף את שרידן ימשיך להעדיף אותה גם אם קיי תזכה בסקר ולהיפך, אז מה הטעם? במקום להגיד לאנשים שהם טועים בדעה שלהם, אי אפשר לחיות בדו קיום?:) אם הצליחו לתפוס את סאדם, אז גם את הדיונים האלה ניתן ליישב... ולא צריך לבחור מישהי ספציפית...אבל למה בכלל לריב על נושא כזה אדיוטי?

ויש את הקבוצה הרביעית

של אנשים שלא מתעסקים במחנות וכאלה, אלא סתם נהנים לראות תשוקות, ולשנוא\לאהוב את מי שבא להם, בלי לעשות מלחמת מחנות טיפשית עם אחרים.

מרTIMMY

New member
אם תרשה לי אני אפתח קבוצה חדשה

יותר נכון - קבוצת דאבל של שריהאנק ובואיס. מי מצטרף? (אגב אני העליתי את זה, אני המנהיג ואתם תעשו כדבריי, מובן?!)

python 4

New member
הי. אני פתחתי את קבוצת קיי ואף אחד

לא עושה כדברי. למה זה? וחוץ מזה אתה לא יכול לפרוש מקבוצת קיי ולפתוח קבוצה חדשה סתם ככה בלי רשותי. מה זה פה, אנרכיה?

מרTIMMY

New member
זה בסדר לא פרשתי

אבל תמיד אפשר ומומלץ לפתוח קבוצות חדשות. עדיף עם זיווגים בלתי אפשריים. ג'ולימון קייסם (הבנתם?) צ'רוויל מיגוון טאבירד סטאצ'ו פילאנק T. MMY וכו' וכו' וכו'

הי, פילנק זה כן אפשרי!

למען האמת, הם ממש מתאימים! זוכררים איך אחרי שהמתחזה למרטין פיצג'רלד מת איך האנק בא לנחם אותה, ושוחח איתה שיחות מלב ללב -הם זוג מושלם!

python 4

New member
מה עם האנק?

מזמן הוא לא נראה על מסכי הקטן. אגב פילאנק זה שילוב מצויין. פילאאאאר צריכה איזה מאהב צעיר שיסחוף אותה, היא בהחלט צריכה את זה כי לא נראה לי שהיא מקבלת מספיק מאז שמרטין התחפף לו (אם אתם לא מחשיבים את הרומן שלה עם טיסי, כמובן).

מרTIMMY

New member
מה עם האנק?

ראית אותו אתמול. זוכר שהוא הגיע ללואיס הבית ואמר לו לא לתת לשרידן לעזוב לפריז... מה הבעיה שלכם אנשים??? אגב, היום הזה לא נגמר ומחר הוא מאיים להימשך גם. אני זוכר שבטיולים השנתיים שלי, שעת כיבוי האורות הייתה בחצות..מממ...

python 4

New member
אחי, צא מזה.

אתמול היה לפני חודשיים. זהו. ואגב, בטיולים השנתיים שלי לא היו נותנים למיגל וצ'רי לבלות את הלילה בג'קוזי. איפה המורים של הרמוני כשצריך אותם?

מרTIMMY

New member
כן וגם

זה ברור שג'קוזי(אטרקציה) יהיה ריק מנערי תיכון מתלהבים 2 לילות ברציפות...

python 4

New member
כי זה מאוד משונה.

כשהכיתה שלי יצאה לטיול שנתי לסקי טריפ, לא היה לנו לודג' כזה מפואר. ישנו באכסניה. וזה גם לא היה סקי טריפ, סתם טריפ מסריח לאילת. ולא היה ג'קוזי, ולא היתה קיי.

למעלה