מה זה הפורום הזה?

LOVE SIMS 2

New member
מה זה הפורום הזה?

אולי שיעשו גם פורום ערסים, פאקצות ופאנקיסטים? מה חנונים? ככה אתם רוצים, להיות מוגדרים כמו שם של חיה?

מתן4ל

New member
בטח שיש פורום פאקצות,

וגם פורום פאנק (לפאנקיסטים). ולאיזה חיה קוראים חנונים?

LOVE SIMS 2

New member
אין פורום פקאצות

יש פורום פאנק שזה סגנון מוסיקה וסגנון לבוש יחודי. לא התכוונתי שיש חיה כלשהי שקוראים לה חנונים. התכוונתי שזה לא נחמד לתייג אנשים כאילו הם סוגים של חיות. זאת סתם דוגמא.

מתן4ל

New member
אז מה זה נראה לך:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1438 ועכשיו בדקתי שוב ואין פורום ערסים משום מה (אולי הם לא יודעים לקרוא או משהוא
). ואני גם מעדיף שישנו את השם של הפורום ל"גיקים" זה נשמע יותר טוב...

LOVE SIMS 2

New member
חחח אוקיי

על זה אין לי כבר מה להגיד
שיהיה לכם בכיף בפורום...

LOVE SIMS 2

New member
אוי גיקים

כמו התוכנית טלוויזיה "פריקים וגיקים"... מכיר? באמת כדאי לשנות את השם. זה יותר נחמד

DDN

New member
חנונים >> גיקים

כשאני שומע גיק זה מזכיר לי קיא. חוצזמה שחנון זה בעברית, גיק לא.

מתן4ל

New member
טוב שיהיה...

לי זה פשוט נשמע כמו NERD כזה... אבל אפשר להשאיר חנונים מצידי

sagima

New member
"לא נחמד לתייג אנשים כאילו הם סוגים של חיות"

באמת? כל החיים שלנו אנחנו מנסים שיתיגו אותנו ותוך כדי מתיגים אנשים אחרים. יש אנשים שרוצים שיתיגו אותם כ"חיילים" יש כאלה שכ"משתמטים", כ"רופא", "עורך דין", "טייס", "מיליארדר", "גאון", "כוסית", "צפוני", "הומו", "לוחם חופש", "גיבור ישראל"... והרשימה דיי ארוכה.

sarittoi

New member
עצבים עם הפורום הזה,

כל פעם שניא נכנסת לכאן יש איזה פקאצה ששואלת למה זה פורים חנונים- לדעתי זה הכי פורום תותחי בתפוז וחנונים שליטעעעע וגם
לא בעד להחליף לגיקים- כי לגיקים אין שיק !! ויאללה תכנסו לקישור הזה ותראו אם גם לכם כדאי שיהיה כזה- בדיוק כמו של נינט?

LOVE SIMS 2

New member
תשמעי מותק

אני לא פקאצה... סתם עניין אותי מה זה הפורום הזה.. אז אל תשפטי סתם טוב?

Tervingi

New member
רוצה תשובה?

סבבה. כמו שיש הומואים שגאים בהיותם הומואים, אותו דבר עם חנונים רק הרבה (הרבה) פחות סקס, מבינה?

למעלה