מה זה הפורום הלא קשור הזה??

super star

New member
מה זה הפורום הלא קשור הזה??

נתנו פה די הרבה הצעות לסקרים שכן קשורים לנושא של לקות שמיעה, אז מה הסקר הזה??

streetcat, catty, summer spirit

מספיק! אתם חוצים את הקו. השירשורים שלכם הם כבר הצפות, ואמרנו את זה כמה פעמים. תראו, אם כל הנושאים שלכם הם דברים שרק אתם מבינים או ירידות ההדיות, הפורום הוא פשוט לא המקום שלהם. צ´אט mIRC ICQ odigo msn massenger כל אלו תוכנות שבכיף יתנו לכם את הבמה בדיוק לדיבורים האלו. אבל בפורום זה מציף וסותם ומאד מאד מאד לא מהווה עניין לרוב גולשי הפורום, מלבדכם, ורק מלבדכם. כשמחקנו שירשור, catty, לא התכווננו שתכתבי אותו מחדש. התכוונו שהוא לא יהיה. סופר סטאר, באשר לשאלה שלך למעלה: נכון, זה פורום נוער לק"ש. אבל.... כמה אפשר לטחון את הנושא הזה? אנו טוענים לכך שאנו בני נוער רגילים ככל האנשים. לפיכך, אנחנו מדברים על מה שמדברים בני נוער: כתיבת סיפורים, המקום בו אנו חיים, ספרים, טלוויזיה ומה שקורה סביבנו. שיחות על חתולים מיוחמים כן קשורות? הן לא. בכל זאת הן קיבלו במה (עד גבול מסויים). ולכן הסקר, שלדעתינו, המרחפת&black_magic, הוא מאד מתאים, רלבנטי ושייך, מופיע בפינת הסקר, עד שנמצא לנכון להחליף אותו. שיהיה לכולנו שבוע נחמד יותר, המרחפת&black_magic

Streetcat

New member
אתן צודקות, גבירותי

אשתדל לסתום את פי בעניינים פרתיים מעתה והלאה

Catty

New member
צודקת ../images/Emo8.gif

אבל כמו שאמרתי.. פשוט משעמם לי ולחתול הבית כשאיננו יחד.. אז סליחה
. גם לך שבוע נחמד...

Catty

New member
לצערי...

אבל לפחות אוכל להתנחם בחתול הבית שלי מחר

המרחפת

New member
ל"ג בעומר

את המדורות עושים ב-29.4, מה שאומר של"ג בעומר הוא ב-30.4.

LordNor

New member
אכן כן, לפי לוח השנה...

והרי לכל מי שלא ידע ורוצה לדעת.. זה כתוב בלוח השנה
אני אוהב את ל"ג בעומר, מתגעגע לכל המדורות שמארגנים..כמה כיף לשרוף כל דבר ולפוצץ נפצים מכל סוג(מנהג מסורתי שנהוג אצלנו כל שנה). וכמה נעים לשבת מול המדורה ולהקשיב למוזיקה ולקשקש עם החבר´ה עד אור הבוקר. גיבוש מושלם לא???

Catty

New member
זיכרונות מל"ג בעומר...

בכיתה ו´ עשינו הכיתה שלנו עם הכיתה המקבילה מדורה ענקית... ולמי שהרשו לו נשאר כל הלילה... (לי הרשו
) ועשינו מסג´ים אחד לשני... חזרתי הביתה ב6 בבוקר כאשר לא ישנתי כלל... הלכתי לחדר ההורים, כדי לצפות בזריחה הנצפית מחלונם, וכך, נרדמתי בכיסא שלהם, ופיספסתי את זריחת החמה...
שנה שעברה באו אלי כמה חברים מ"שמע" ובילו בביתי ובחוף הים את הל"ג בעומר... ופעם חגגתי עם חברים של אחותי... הייה משעמם... חפיף. ופעם חגגתי עם חברות של חברה אחרת שלי... הייה נחמד... אז מה איתכם? יש לכם זיכרונות מל"ג בעומר???

המרחפת

New member
אני אוהבת את ל"ג בעומר

בדקתי היום את התאריך שלו כי חששתי שזה יפול לי על בחינה בחקלאות. להשאר ערים (שנה שעברה זה לא היה כל הלילה.... ענייני צבא ולימודים של האנשים האחרים שהיו שם, לשחק במשחקים שטותיים ולאכול מרשמלו (אני לא ממש בעד החינגות הענקיות שעושים שם...). הניסיון הנואש במקלחת של הבוקר לשטוף את הריח של העשן (חברה שלי ואני אפילו לא ניסינו. הלכנו לישון, עם כל החול והאפר על הסדינים הנקיים, מה שגרם לאמא שלה לקרוא לנו מגעילות). מה אני הכי אוהבת? להתחמם מהאש ולדבר עם אנשים.
הדבר שהכי מזכיר את ל"ג בעומר עוד אין להם אייקון של מדורה

Catty

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

כן... אם מורידים את הבגדים אחרי ל"ג בעומר צריך להיזהר... כי זה מדביק את הכל בסביבה באותו ריח... *מדברת מנסיון...* וכפי שאמרת... קשה להיפטר ממנו
.

LordNor

New member
זכרונות מל"ג בעומר (שנה שעברה)

אני עוד זוכר את המדורה הענקית שעשינו בל"ג בעומר בשנה שעברה בשכונה שלי. (כן כן, בשכונה שלי..). כל אחד סחב איתו כמה קרשים מטונפים מאתרי הבנייה..(זה מה שהצלנו לאסוף..) ואלה שהיו מפונקים סחבו איתם את האוכל. הלכנו לאורך הוואדי בחשיכה מוחלטת במטרה למצוא מקום למדורה. לאורך הוואדי היו איזה אלפי מדורות שאי אפשר לתאר.. רק אחרי איזה קילומטר ומשהו מצאנו מקום הכי נידח באמצע הוואדי. נסיונות של כל אחד מהחבר´ה להדליק את המדורה לא עלה בשל הרוח החזקה ששררה. מה עשינו, אחד מהחבר´ה הביא נפצים והחלטנו לשים את כל הגפרורים מעל העצים היבשים ולפוצץ עליהם נפצים ובכך לעלות אש.. ומה ההפתעה, הצלחנו!!! ובמשך הלילה מול המדורה סיפרנו בדיחות וחוויות מהעבר מול האש ופוצצנו כל מיני נפצים והיה מזה כיף..ושרנו... עד 7:30 בבוקר וגילינו שלא נשאר אוכל.. (זללנו הכל באותו הלילה..) אנשים התנסו בפעם הראשונה בעישון סיגריה (היה מצחיק לראות כאלה שהשתעלו מרוב בליעת עשן לריאות). (לא, אני לא לקחתי שאכטה
, הרי זה מזיק לבריאות לא?) ואחרי הכל.. חזרתי הביתה מותש וישנתי שעות שעות...היה מזה כיףףף.. ואני מקווה שגם השנה יהיה אותו הדבר ושהמצב הביטחוני יהיה רגוע... (בעצם זה הזכרון היחיד מל"ג בעומר שעולה לי בראש כרגע..)

Streetcat

New member
אני תוהה מה קורה כש. . .

נושא כלשהו פשוט אינו נגמר. . .

למעלה